Zaten tek elinizde kalan Falcao ile dalga geçmek.Falcao Galatasaray'a gelmeden kaç kez sakatlanmış git bir bak istersen...
işte aradığım kişi 5 milyon euro piyasa değeri var adamınAma şunuda bilin Mesut Özil inanılmaz bir düşüşte şuan. 2 yıl içinde 50 milyon euro değeri düştü. Geçen sezonki performansı;
18 maç 1 gol 2 asist
.d o kanalın spikerleri hangi takımlı biliyor musun?Allah aşkına şu videoyu izle!
Ne alaka?Falcao Galatasaray'a gelmeden kaç kez sakatlanmış git bir bak istersen...
video izliyince mesut'un içinden messi çıkmıyıcak kanka :dAllah aşkına şu videoyu izle!
Ben burada Galatasaray ile dalga mı geçtim? Falcao sakatlandı dedim!Zaten tek elinizde kalan Falcao ile dalga geçmek.
6-0 diyorsunuz 7-0 yenmişiz, 20 yıldır Kadıköy'de yenemiyorsunuz diyordunuz yendik elinizde bir şey kalmadı hala devam ediyorsunuz ağlamaya.
Işşşt sus o fenevli anca konu değiştirir.Ne alaka?
İstanbul kupası ile Süper lig ayrımını bilmeyen instaya tapan bir fenevli daha.Ben burada Galatasaray ile dalga mı geçtim? Falcao sakatlandı dedim!
AYRICA 7-0 YENDIGINIZ YIL 1911 YANI O SENELERI SAYACAK ISE BIZIM 28 ŞAMPİYONLUGUMUZ VAR!!!
Tata>mesutTalisca>mesut