Neler Yeni

Mesut Özil Hakkında Saçma Sapan Yorumlar

robin

80+ Silver
Ama şunuda bilin Mesut Özil inanılmaz bir düşüşte şuan. 2 yıl içinde 50 milyon euro değeri düştü. Geçen sezonki performansı;
18 maç1 gol2 asist

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Falcao Galatasaray'a gelmeden kaç kez sakatlanmış git bir bak istersen...
Zaten tek elinizde kalan Falcao ile dalga geçmek.
6-0 diyorsunuz 7-0 yenmişiz, 20 yıldır Kadıköy'de yenemiyorsunuz diyordunuz yendik elinizde bir şey kalmadı hala devam ediyorsunuz ağlamaya.

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
ki adam iyi olsa niye türkiyeye gelsin avrupaya giderdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama şunuda bilin Mesut Özil inanılmaz bir düşüşte şuan. 2 yıl içinde 50 milyon euro değeri düştü. Geçen sezonki performansı;
18 maç1 gol2 asist
işte aradığım kişi 5 milyon euro piyasa değeri var adamın :D

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Zaten tek elinizde kalan Falcao ile dalga geçmek.
6-0 diyorsunuz 7-0 yenmişiz, 20 yıldır Kadıköy'de yenemiyorsunuz diyordunuz yendik elinizde bir şey kalmadı hala devam ediyorsunuz ağlamaya.
Ben burada Galatasaray ile dalga mı geçtim? Falcao sakatlandı dedim!

Ayrıca 7-0 yendiğiniz yıl 1911 yani o yılları sayacak isek bizimde 28 şampiyonluğumuz var.

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Mesut Özil fenerbahçeye gelirse hüngür hüngür ağlarım.Şahsen koyu bir Galatasaraylı olarak çok beğendiğim ve yıllardır takip ettiğim bir oyuncu.Netlik kavuşursa fenerbahçenin yeni Alexi olur..

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
kawga.jpeg

canyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Mehmet Can Yüzbaşıoğlu
Galatasaraylıyım fakat Mesut kendini zaten kanıtlamış bir topçu gereksiz tartışma gerek yok.. Konunun Falcao ile bir alakası yok ama Falcao'da kendini kanıtlamış fakat sakatlık geçmişine bakarsanız nasıl büyük bir kazık olduğunu zaten anlarsınız, Türk Kulüpleri yetiştirmeli aksi takdirde olduğumuz yerde kalıp kulüpler sürekli borç batağına sürüklenmeye mahkum bence 🙏:D

Top Bottom