Comodo Free vs Avira Free, Hangisi Daha İyidir?

Reaksiyon skoru
3
diğer ücretsiz antivirüsleri pek beğenmedim hangisi daha iyidir

Neden bu adam Comodo reklamı üzerine burada? Hips açıkken her şeye yanlış alarm veren, yönetici izninden hallice şifre girme meraklısı program iyi koruma yapıyor demek değil bu.

Bunlar arasında en iyisi Kaspersky Free ya da Kaspersky Cloud Free sürümdür. Avira, performans konusunda rezalettir, Comodo virüs girdikten sonra çaresizdir.

@#include<user> ,

Ücretsiz olarak sahip olunabilecek en iyi yazılımlardan biridir. Sıklıkla tavsiye ederim. Mümkünse Cloud based antivirüs kullanılmasını da önermekteyim.

COMODO, default ayarlarında başarısızdır. Ayarlarını iyi yapılandırmak gerekir. Fakat COMODO, diğer ürünlere kıyasla daha ileri seviye kullanıcılara hitap etmektedir.

Güvenlik yazılımı konusunda önerdiğim sabit yazılımlardan biridir. Alternatifi olarak Kaspersky yazılımlarını tavsiye ederim.

@#include<user> ,

Ücretsiz olarak sahip olunabilecek en iyi yazılımlardan biridir. Sıklıkla tavsiye ederim. Mümkünse Cloud based antivirüs kullanılmasını da önermekteyim.

COMODO, default ayarlarında başarısızdır. Ayarlarını iyi yapılandırmak gerekir. Fakat COMODO, diğer ürünlere kıyasla daha ileri seviye kullanıcılara hitap etmektedir.
RAM kullanımı ve uygulama analizi sırasında tek çekirdek işlemci kullanımı rezalettir. Tüm ayarları açarsanız size koruma sağlamaz, denetim sağlar. Sürekli onay ister ve dosya taramasını kullandığı motor sebebiyle yavaş yapar.

@#include<user> ,

hocam mcafee nasıldır acaba sizce mcafee yi mi satın almalıyım yoksa kaspersky ı mı ?

@usper ,

Kaspersky alınız. McAfee benim için Bloatware'dan başka bir şey değildir.

Neden bu adam Comodo reklamı üzerine burada? Hips açıkken her şeye yanlış alarm veren, yönetici izninden hallice şifre girme meraklısı program iyi koruma yapıyor demek değil bu.

Bunlar arasında en iyisi Kaspersky Free ya da Kaspersky Cloud Free sürümdür. Avira, performans konusunda rezalettir, Comodo virüs girdikten sonra çaresizdir.

Konuyu hortlatıyorum, lakin atladığınız bir nokta var. Eğer benim Comodo önermem reklama girmekte ise, forum içerisinde Kaspersky öneren herkes reklam yapmakta.

Güvenlik yazılımları, üzerlerinde yapılan ince ayarlara göre veriminde değişiklik gösterebilir. Comodo ürünleri de böyle ürünler. İnce ayarları yapıldığında başarılı, yapılmadığında başarısız.

Comodo Browserlarına gelirsek; CID Browser'ını severim, ancak CD Browser'ı çöp olarak nitelendirilebilir. CD Browser'ı zaten Chromium'un en son güvenlik güncelleştirmelerine sahip değil.

Konuyu hortlatıyorum, lakin atladığınız bir nokta var. Eğer benim Comodo önermem reklama girmekte ise, forum içerisinde Kaspersky öneren herkes reklam yapmakta.

Güvenlik yazılımları, üzerlerinde yapılan ince ayarlara göre veriminde değişiklik gösterebilir. Comodo ürünleri de böyle ürünler. İnce ayarları yapıldığında başarılı, yapılmadığında başarısız.

Comodo Browserlarına gelirsek; CID Browser'ını severim, ancak CD Browser'ı çöp olarak nitelendirilebilir. CD Browser'ı zaten Chromium'un en son güvenlik güncelleştirmelerine sahip değil.
Sadece tek bir marka-modeli sürekli her yere yazan birisi için bu reklama girer. Üstelik kullanımı arttırmaya çalışmak da aynı şey; linklerle, rehberlerle, her konuya yazmakla ve ücretli isteğinde bile ücretsiz olarak bunu kullanın diye ısrar etmek de aynı şekilde. Bu yüzden ben elimden geldiğince farklı marka ve modeli tek seferde yazmaya çalışıyorum. Gerçekten kötü olunca seçenek dışına çıkıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,390
Üyeler
187,501
Son üye
sadas12
Geri