CS GO NE ZAMAN BİTECEK?

yeğen asla bitmez milyonlarca oyuncusu var amerikada bitse bile avrupada çok hem oranında ticareti var adamlar niye yeni oyun çıkartsın ? bir sürü skin geliyor ticaret oluyor steam ordan kazanıyor yani asla bitmez istersen kullanıcısı azalsın ama yinede bitmez valorant oynuyor herkes cs go bitiyor diyor hala oyuncuları 1-2 milyon neyi bitiyor ?

Valve'ın paşa gönlü istediği zaman. :(

Bitmez. Gün olur da oyuncu kaybetmeye başlarsa yeni oyun motoruyla güncellenir. Hatta bu sene yapılacak deniyordu ama yapmadılar.

Bitmez

Doğru, hayatımda bir defa internet kafeye gittim, E-Spor yerine geçtik arkadaşlarla CS 1.6 oynadık :D.
ben 5 yıl önce falan lise sınavına hazırlanırken bizim 10 kişilik tayfa vardı dershanede
her cumartesi pazar 5 6 saat cs 1 . 6 ve extreme atardık :') hepimiz fen lisesine geldik sonra csgoya geçtik :D

csgo halen daha turnuvası yapılan ve üzerinden para kazanılan bir e spor oyunu csnin konusunda ve csyi geçebilecek daha iyi bir oyun sahiplenilirse csgo oyuncuları tarafından anca o zaman cs tarihe karışır fakat göz atarsanız birçok yerde turnuvalar yapılıyor (pandemiyi saymazsak)

bitmez ama source2 motoru devreye girerse tahtını sarsabilir csgo'nun

Biliyorsunuz ki Valve oyunu oynanmayınca yenisini çıkartıyor. Sizce ne zaman CS GO oynanmayı bırakıp yeni oyuna geçeriz?
Cevabı vermişsin zaten. Günlük 700-900K oyuncuyla daha da gider bu.
Azaldığı zaman Source 2 tıkıştırırlar iş hallolur.

bitti sayılır şuan valoranta göre çok - var hızlı bulma hile hile açmak o kadar kolayki direk bi klösün içinde programı çalıştırıyon kod vs girmeden adam göre küçük şekilde kafaya kilitlenme vs dün gireyim dedim beni 17 dk bekletti

valorantta ise rütbeniz en üst eğilse max 3 gibi buluyo tabi bağzen 5 dk da sürüyo o ayrı ama çok düşük ihtimal 3 dk içerinde bulacak

bitti sayılır şuan valoranta göre çok - var hızlı bulma hile hile açmak o kadar kolayki direk bi klösün içinde programı çalıştırıyon kod vs girmeden adam göre küçük şekilde kafaya kilitlenme vs dün gireyim dedim beni 17 dk bekletti

valorantta ise rütbeniz en üst eğilse max 3 gibi buluyo tabi bağzen 5 dk da sürüyo o ayrı ama çok düşük ihtimal 3 dk içerinde bulacak
geç maç bulması bir oyunu bitirirmi ? hile konusunda da valorant da artık hergün en az 1 2 tane hileyle karşiılaşıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,916
Üyeler
188,338
Son üye
Gabrielwm
Geri