arcibi varsa 2 bintl eder (!)Elimde 1tane 12cm, 2 tane 14cm fan var nasıl nerede satabilirim? Letgoda bir türlü gitmedi.
Bir de 2li fan çoklayıcı var onu da satacağım.
reis 8cm olsa senden alırdım beElimde 1tane 12cm, 2 tane 14cm fan var nasıl nerede satabilirim? Letgoda bir türlü gitmedi.
Koydum onay bekliyorum da orda da satamamıştım mouse falan var ilanda gitmiyoSahibinden e de koy
Bedava fiyatına vereceğim. Fan çoklayıcı + egzoz fan 50tlarcibi varsa 2 bintl eder (!)
performanslı kasa fanı diye koyun ilana 50 den falan alan olur mu bilemem.
8cm hiç yokreis 8cm olsa senden alırdım be
Letgo`da her gün ilanını yenile, yeni olan ilanlar daha çok öne çıkar.Elimde 1tane 12cm, 2 tane 14cm fan var nasıl nerede satabilirim? Letgoda bir türlü gitmedi.
harbi bedavaKoydum onay bekliyorum da orda da satamamıştım mouse falan var ilanda gitmiyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bedava fiyatına vereceğim. Fan çoklayıcı + egzoz fan 50tl
8cm hiç yok![]()
Ama 50tl ikisi için iyi fiyat değil mi?fiyatı yüksek yazıyorsunuzdur. letgodan çok şey sattım. fiyatı yüksek yazıp aylarca bekleyip satamamaktansa makul bir fiyata satmak mantıklı.
Güzel fiyat benceAma 50tl ikisi için iyi fiyat değil mi?
12 cm olan rgb mi?Elimde 1tane 12cm, 2 tane 14cm fan var nasıl nerede satabilirim? Letgoda bir türlü gitmedi.
fiyat iyi, demek ki çevrede fan isteyen yokAma 50tl ikisi için iyi fiyat değil mi?