Çözüldü✓ 10500 ₺ sistem önerisi

Ayn tomahawk varsa indirime girmesini veya 5600 çıkmasını bekleyip 5600 alırdım. Kasa o fiyat civarında başka argb yok sanırım hava akışı düzgün ama yinede zalman daha iyi sayılır fakat mümkünse airhawk duo veya P400A RGB. RGB olmasada bari düz P400A.
Tamamdır şu dediğin kasaya da bi bakayım son kez .

Monitör gözümde şimdi , 5600x görüntü verir mi bu arada içinde varmıydı görüntü birimi

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici
Tamamdır şu dediğin kasaya da bi bakayım son kez .

Monitör gözümde şimdi , 5600x görüntü verir mi bu arada içinde varmıydı görüntü birimi
Hayır yok. Ekran kartını alman lazım ilk ama onunda stoğu yok fakat işlemci de şimdi alınmaz düz 5600'ü bekleyin.

Hayır yok. Ekran kartını alman lazım ilk ama onunda stoğu yok fakat işlemci de şimdi alınmaz düz 5600'ü bekleyin.
Ne zaman çıkacağı belli mi ? Yarın ki indirimlere bağlı valla bi bakmışsın , z490 i5 yapmışım , yada 5600x çekmişim , 3060 ti getirir belki 25 stok 10 stok onu çekerim . Nasip

• Muhteşem
Ne zaman çıkacağı belli mi ? Yarın ki indirimlere bağlı valla bi bakmışsın , z490 i5 yapmışım , yada 5600x çekmişim , 3060 ti getirir belki 25 stok 10 stok onu çekerim . Nasip
şubat civarı satılır gibi ama çıkacağı tem kesin olmayabilir sadece 220 dolar olacak deniyor. En azından zamanla yeni stoklar falan gelebilir gaming gecesi vs.

şubat civarı satılır gibi ama çıkacağı tem kesin olmayabilir sadece 220 dolar olacak deniyor. En azından zamanla yeni stoklar falan gelebilir gaming gecesi vs.
Konuyla alakasız sorayım arkadaşada sistem topluyorum , ryzen 3100 b450 alacağız. İ3 10100f ve b460 daha mı iyi olur acaba.. son zamanlarda inteli takip edemiyorum

Konuyla alakasız sorayım arkadaşada sistem topluyorum , ryzen 3100 b450 alacağız. İ3 10100f ve b460 daha mı iyi olur acaba.. son zamanlarda inteli takip edemiyorum
Evet 10100F + B460M-A PRO mümkünse prmie B460M-A daha iyi olur. İkiside mümkün değilse H410M-A PRO yeterli.

• Muhteşem
120 falan daha koyunca prime B460M-A almaya değer ama
M2 ssd yeri ve soğutma bloğu var anakarta bak sen 😂😂 ekran kartı slotu da metal korumalı arkadaşa yeterli olacaktır msi b460m a pro. Bütçesi fazla değil çünkü ondan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

120 falan daha koyunca prime B460M-A almaya değer ama
kasalara bakıyorum şimdi senin attığın laptopa geçtim

Son düzenleme:
  • Muhteşem
XPG ınvader hava akışı kötü vs sistem böyle airflow kasalara göre gözle görülür sıcaklık farkı oluyor. En azından 400-450 civarında zalman n5MF veya gametech galaxy alın.
ben şimdi sana bişey sorayım , n11 de gametech galaxy kasaya baktım. 700w psu seçeneği var o psu alınmaz herhalde dimi ? 899 tl yapıyor ikisi beraber.

• Muhteşem
ben şimdi sana bişey sorayım , n11 de gametech galaxy kasaya baktım. 700w psu seçeneği var o psu alınmaz herhalde dimi ? 899 TL yapıyor ikisi beraber.
Tabi ki hayır. 400-450 TL civarında kasa alınabilir ama fanları hakkında bilgim yok AMDeisDou ilk görmüştü o kasayı. Kullanan görmedim ama özellikleri vs gayet iyi duruyor.

Tabi ki hayır. 400-450 TL civarında kasa alınabilir ama fanları hakkında bilgim yok AMDeisDou ilk görmüştü o kasayı. Kullanan görmedim ama özellikleri vs gayet iyi duruyor.
yok ya msi alıyorum kasayı , psu yu da xpg alıyorum bak size güvenerek , bir sürü psu vardı önerilen ama güncellik konusunda güveniyorum sana hadi bakalım başka da alabilisin dersen onada bakıcam

• Beğen
yok ya msi alıyorum kasayı , psu yu da xpg alıyorum bak size güvenerek , bir sürü psu vardı önerilen ama güncellik konusunda güveniyorum sana hadi bakalım başka da alabilisin dersen onada bakıcam
XPG pylon o fiyata çok iyi. Ucuza bulabilirsen performance GD veya MWE bronze de olabilir ikisi de daha iyi model.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,316
Üyeler
190,729
Son üye
Arkyn
Geri