CS:GO'dan Botlar Kaldırıldı :(

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
6,730
Bu gece gelen güncelleme ile rekabetçi ve yoldaş oyun modlarında herhangi bir oyuncu oyundan ayrıldığında veya atıldığında artık yerine bot gelmeyecek. Ayrıca Valorant'daki gibi ekonomik destekler de verilmiyor. Botlar gitti, yerine hiçbir şey gelmedi. 1V1 ısınmada ise botların duvarda takılıp beklemesi gibi sorunlar çözüldü.
Herkese geçmiş olsun. Artık kimse oyuna 4V5 devam etmek istemeyeceği için kimse kick yemeyecek :(

Bu gece gelen güncelleme ile rekabetçi ve yoldaş oyun modlarında herhangi bir oyuncu oyundan ayrıldığında veya atıldığında artık yerine bot gelmeyecek. Ayrıca Valorant'daki gibi ekonomik destekler de verilmiyor. Botlar gitti, yerine hiçbir şey gelmedi. 1V1 ısınmada ise botların duvarda takılıp beklemesi gibi sorunlar çözüldü.
Herkese geçmiş olsun. Artık kimse oyundan kick yemeyecek :(
Valorant'a çevirmeye çalışıyorlar oyunu. :D

nE kicklemek gitti mi ?
CSGO da rekabetçi girmemeye kadar verdim.

nE kicklemek gitti mi ?
CSGO da rekabetçi girmemeye kadar verdim.
Kicklemek gitmedi. Ama kicklediğinde bot gelmeyecek, takımından bir oyuncu gidecek ama eline hiçbir ayrıcalık geçmeyecek. Böylece en kötü oyuncu bile hiç yoktan iyi olduğundan kimseyi kicklemeyeceksin.

Valve'in CS'ye yaptığı adam akıllı güncelleme yok denecek kadar az zaten.

Rekabetçi modlar takım olmadan girilmez artık.

Ben belki botları yenileyip geri getirirler diye düşünüyorum. Aşırı tepki çekti, kimse olmasını istemiyordu.

CSGO'yu tekrar bırakma vakti geldi.

Kicklemek gitmedi. Ama kicklediğinde bot gelmeyecek, takımından bir oyuncu gidecek ama eline hiçbir ayrıcalık geçmeyecek. Böylece en kötü oyuncu bile hiç yoktan iyi olduğundan kimseyi kicklemeyeceksin.
Kicklemek gitmediyse sıkıntı yok. Bota şurda bekle diyorum, gidip ölüyordu. 4 kişide oynarız.

Rekabet te 4v5 yerine 5v5 olup bot olsa nolcak adı üstünde bot adam vuracak sanki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,348
Üyeler
186,324
Son üye
yerdavader
Geri