CS:GO'dan Botlar Kaldırıldı :(

Kicklemek gitmediyse sıkıntı yok. Bota şurda bekle diyorum, gidip ölüyordu. 4 kişide oynarız.
Botların info almada fazlasıyla faydası oluyordu. Komutları çoğunlukla uygulamasalar da round kazandırmaları çok oluyordu. Emin ol oyunu çok kötü etkileyecek.

Olum CS asla bırakılmaz ama Valve oyuncu kaybetmek için elinden geleni yapıyor.

Botların info almada fazlasıyla faydası oluyordu. Komutları çoğunlukla uygulamasalar da round kazandırmaları çok oluyordu. Emin ol oyunu çok kötü etkileyecek.
Fazlasıyla etkileyecek ama oyunu bıraktırmaya yetmez gibi geliyor bana.

Lanet olsun ya. Adamı atıyorduk, yerine oynuyorduk, kazanıyorduk.

yaw bi hileyle uğraşsalar bula bula bunu mu eklediler ?
hile için uğraşsa sana en az 2 milyon oyuncu gelir Gabe senin o göbeğini

toxic veletler bayram ediyo

Bu gece gelen güncelleme ile rekabetçi ve yoldaş oyun modlarında herhangi bir oyuncu oyundan ayrıldığında veya atıldığında artık yerine bot gelmeyecek. Ayrıca Valorant'daki gibi ekonomik destekler de verilmiyor. Botlar gitti, yerine hiçbir şey gelmedi. 1V1 ısınmada ise botların duvarda takılıp beklemesi gibi sorunlar çözüldü.
Herkese geçmiş olsun. Artık kimse oyuna 4V5 devam etmek istemeyeceği için kimse kick yemeyecek :(
Valorant’ta el sonu parası artıyor diye hatırlıyorum.

Rekabet te 4v5 yerine 5v5 olup bot olsa nolcak adı üstünde bot adam vuracak sanki.
hayır bot çok önemli bi etken eğer rekabetçide sen ölürsen botu izlerken e tuşuna basarsa bota geçip botu yerine sen oynamış oluyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,009
Üyeler
186,284
Son üye
Notnowcowboi
Geri