Neler Yeni

CS:GO'dan Botlar Kaldırıldı :(

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Rastgele silah alıp koşarak adamlara bedava para kaynağıydı. İyi olmuş bir yandan.

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
Bu gece gelen güncelleme ile rekabetçi ve yoldaş oyun modlarında herhangi bir oyuncu oyundan ayrıldığında veya atıldığında artık yerine bot gelmeyecek. Ayrıca Valorant'daki gibi ekonomik destekler de verilmiyor. Botlar gitti, yerine hiçbir şey gelmedi. 1V1 ısınmada ise botların duvarda takılıp beklemesi gibi sorunlar çözüldü.
Herkese geçmiş olsun. Artık kimse oyuna 4V5 devam etmek istemeyeceği için kimse kick yemeyecek :(
csgocuydum ama valorant oynayınca vazgeçtim. çünkü valorantta mermi sıktığım yere gidiyor ancak csde kafasına göre. csde rus çok valorantta vel@ çok.
ama botlara üzüldüm.
F for bots in csgo

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
%80 niz botlara bot gözü ile bakıyorsunuz. Ve sizlersanmak z x c gibi komutlarla botları kontrol edebileceğinizi ama kimse bilmemek botun üstüne e ye basılıtutunca o mekanda pusup kaldıgını :D

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
bota komut verebiliyorsun ve onun yerine geçip oynayabiliyorsun çok kötü güncelleme
Bota komut veriyorsun ne oluyor? Kesin bir şey mi yapıyor? Silahını çekiyor adama koşuyor. Bedava silah kaynağı.

toros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Erkan Yiğit Toros
Bunu atalım bir işe yaramıyor bota geçeriz artık mazi.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bota komut veriyorsun ne oluyor? Kesin bir şey mi yapıyor? Silahını çekiyor adama koşuyor. Bedava silah kaynağı.
hayır komutlar var mesela ct sin bota burayı koru komudunu verdiğinde ct base kenara geçip pusuyo se öldüğünde bot ölmeden yada teröristsin bota beni takip et komutu veriyorsun seni takip ediyor

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,575
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Bot Bert...
Neyse arkadaşım Bertuğ var.

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
hayır komutlar var mesela ct sin bota burayı koru komudunu verdiğinde ct base kenara geçip pusuyo se öldüğünde bot ölmeden yada teröristsin bota beni takip et komutu veriyorsun seni takip ediyor
Burayı koru her zaman çalışıyor mu sanıyorsun?
Beni takip et deyince shifte basıp mı geliyor?
Güncellemeye direkt kötü deyip geçiyorsunuz.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Burayı koru her zaman çalışıyor mu sanıyorsun?
Beni takip et deyince shifte basıp mı geliyor?
Güncellemeye direkt kötü deyip geçiyorsunuz.
evet kötü ve ben komut verdiğimde dinliyor fakat 10 15 kere uyarınca

Impala_57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Fatih çelik
Oyunu niye valoranta cevirsinlerki ? Valorantta bot olmamasinin sebebi oyunda skill kullanılması ve bot onune flash attigini veya ates attigini dusunursek valoranta bot gelmesi zor . Zaten global gibi ranklarda adam kickledinmi 4v5 cok zor zaten fazla kicklemiyolar. Orta ranklarda adam bota gecmek icin midden kosuyor oluyor en azindan oyuncularin aetik oyunu daha tryhard oldugunu soylemis bence iyi oldu toxiclik azalcak ve kicklemede azalir

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Botlar komut bazen dinlemiyordu zaten yenilenmesi gerekiyordu tamamen kaldirmişlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,436
Üyeler
166,211
Son üye
rafa silva 27
Top Bottom