Süleyman ÇAKIR-
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Deli saçması işlerle uğraşmak yerine hile için kafa patlatsalar keşke
csgocuydum ama valorant oynayınca vazgeçtim. çünkü valorantta mermi sıktığım yere gidiyor ancak csde kafasına göre. csde rus çok valorantta vel@ çok.Bu gece gelen güncelleme ile rekabetçi ve yoldaş oyun modlarında herhangi bir oyuncu oyundan ayrıldığında veya atıldığında artık yerine bot gelmeyecek. Ayrıca Valorant'daki gibi ekonomik destekler de verilmiyor. Botlar gitti, yerine hiçbir şey gelmedi. 1V1 ısınmada ise botların duvarda takılıp beklemesi gibi sorunlar çözüldü.
Herkese geçmiş olsun. Artık kimse oyuna 4V5 devam etmek istemeyeceği için kimse kick yemeyecek
bota komut verebiliyorsun ve onun yerine geçip oynayabiliyorsun çok kötü güncellemeRastgele silah alıp koşarak adamlara bedava para kaynağıydı. İyi olmuş bir yandan.
Bota komut veriyorsun ne oluyor? Kesin bir şey mi yapıyor? Silahını çekiyor adama koşuyor. Bedava silah kaynağı.bota komut verebiliyorsun ve onun yerine geçip oynayabiliyorsun çok kötü güncelleme
hayır komutlar var mesela ct sin bota burayı koru komudunu verdiğinde ct base kenara geçip pusuyo se öldüğünde bot ölmeden yada teröristsin bota beni takip et komutu veriyorsun seni takip ediyorBota komut veriyorsun ne oluyor? Kesin bir şey mi yapıyor? Silahını çekiyor adama koşuyor. Bedava silah kaynağı.
Burayı koru her zaman çalışıyor mu sanıyorsun?hayır komutlar var mesela ct sin bota burayı koru komudunu verdiğinde ct base kenara geçip pusuyo se öldüğünde bot ölmeden yada teröristsin bota beni takip et komutu veriyorsun seni takip ediyor
evet kötü ve ben komut verdiğimde dinliyor fakat 10 15 kere uyarıncaBurayı koru her zaman çalışıyor mu sanıyorsun?
Beni takip et deyince shifte basıp mı geliyor?
Güncellemeye direkt kötü deyip geçiyorsunuz.