CS:GO'dan Botlar Kaldırıldı :(

Deli saçması işlerle uğraşmak yerine hile için kafa patlatsalar keşke

Rastgele silah alıp koşarak adamlara bedava para kaynağıydı. İyi olmuş bir yandan.

Bu gece gelen güncelleme ile rekabetçi ve yoldaş oyun modlarında herhangi bir oyuncu oyundan ayrıldığında veya atıldığında artık yerine bot gelmeyecek. Ayrıca Valorant'daki gibi ekonomik destekler de verilmiyor. Botlar gitti, yerine hiçbir şey gelmedi. 1V1 ısınmada ise botların duvarda takılıp beklemesi gibi sorunlar çözüldü.
Herkese geçmiş olsun. Artık kimse oyuna 4V5 devam etmek istemeyeceği için kimse kick yemeyecek :(
csgocuydum ama valorant oynayınca vazgeçtim. çünkü valorantta mermi sıktığım yere gidiyor ancak csde kafasına göre. csde rus çok valorantta vel@ çok.
ama botlara üzüldüm.
F for bots in csgo

%80 niz botlara bot gözü ile bakıyorsunuz. Ve sizlersanmak z x c gibi komutlarla botları kontrol edebileceğinizi ama kimse bilmemek botun üstüne e ye basılıtutunca o mekanda pusup kaldıgını :D

Bunu atalım bir işe yaramıyor bota geçeriz artık mazi.

Bota komut veriyorsun ne oluyor? Kesin bir şey mi yapıyor? Silahını çekiyor adama koşuyor. Bedava silah kaynağı.
hayır komutlar var mesela ct sin bota burayı koru komudunu verdiğinde ct base kenara geçip pusuyo se öldüğünde bot ölmeden yada teröristsin bota beni takip et komutu veriyorsun seni takip ediyor

Bot Bert...
Neyse arkadaşım Bertuğ var.

hayır komutlar var mesela ct sin bota burayı koru komudunu verdiğinde ct base kenara geçip pusuyo se öldüğünde bot ölmeden yada teröristsin bota beni takip et komutu veriyorsun seni takip ediyor
Burayı koru her zaman çalışıyor mu sanıyorsun?
Beni takip et deyince shifte basıp mı geliyor?
Güncellemeye direkt kötü deyip geçiyorsunuz.

Burayı koru her zaman çalışıyor mu sanıyorsun?
Beni takip et deyince shifte basıp mı geliyor?
Güncellemeye direkt kötü deyip geçiyorsunuz.
evet kötü ve ben komut verdiğimde dinliyor fakat 10 15 kere uyarınca

Oyunu niye valoranta cevirsinlerki ? Valorantta bot olmamasinin sebebi oyunda skill kullanılması ve bot onune flash attigini veya ates attigini dusunursek valoranta bot gelmesi zor . Zaten global gibi ranklarda adam kickledinmi 4v5 cok zor zaten fazla kicklemiyolar. Orta ranklarda adam bota gecmek icin midden kosuyor oluyor en azindan oyuncularin aetik oyunu daha tryhard oldugunu soylemis bence iyi oldu toxiclik azalcak ve kicklemede azalir

Botlar komut bazen dinlemiyordu zaten yenilenmesi gerekiyordu tamamen kaldirmişlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,902
Üyeler
186,262
Son üye
uhmets
Geri