Oğuz Kağan Ayhan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 240
- Bütçe
- 1000
kasa önerisine açığım yardımcı olur musunuz
psu olucakmıkasa önerisine açığım yardımcı olur musunuz
hayır psu olmayacakpsu olucakmı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yoksa sadece kasamı
kasa önerisine açığım yardımcı olur musunuz
Diğerini yeni gördüm düzelttim linki zaten.![]()
XPG Battlecruiser 4x120mm Fanlı ATX Midi Tower ARGB Kasa Siyah - BATTLECRUISER-BKCWW - Garaj Ürünü | Adeks Store
Temperli yan cam panele ve plastik üst/ön kapaklara sahip, 2 adet 140mm RGB fan ile donatılan MasterCase H500P sisteminiz için ferah bir ortam sunuyor.www.adeksstore.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
XPG Battlecruiser 4x120mm Fanlı ATX Midi Tower ARGB Kasa Siyah - BATTLECRUISER-BKCWW - Garaj Ürünü | Adeks Store
Temperli yan cam panele ve plastik üst/ön kapaklara sahip, 2 adet 140mm RGB fan ile donatılan MasterCase H500P sisteminiz için ferah bir ortam sunuyor.www.adeksstore.com
Hem fanları sesli çalışıyor hem beyaz çok tozlanır almazdım ben.ben bu kasayı çok beğeniyorum ön paneli mesh temperli cam varCOOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh Beyaz 4x ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA
COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh Beyaz 4x ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MCB-D500D-WGNN-STU ITOPYA'da.www.itopya.com
Cooler master düşünmüştüm ancak ürünleri pahalı geldi![]()
Cooler Master MasterBox TD500 Mesh MCB-D500D-KGNN-STU 4 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master MasterBox TD500 Mesh MCB-D500D-KGNN-STU 4 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Cooler Master MasterBox TD500 Mesh MCB-D500D-KGNN-STU 4 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Hayır bu fiyattaki en iyi ürünlerdendir.Cooler master düşünmüştüm ancak ürünleri pahalı geldi