Furkan Karagülle
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 18,204
- Konu Sahibi Konu Sahibi
mantıklılpil olmadan dışarıda kullanamazsın belki ondan koymuşlardır...
mantıklılpil olmadan dışarıda kullanamazsın belki ondan koymuşlardır...
3 yıldır laptop kullanıyorum 3 yildirda şarjda kullanıyorum ama bişey olmadiŞarjda Laptop Kullanmak - Oyun Oynamak Zarar Verir Mi?
şarj boardını bozarsın diyorlar.
7 yıllık casper laptobum var son 5 yıldır şarjda kullanıyorum ama öyle bir sorunla karşılaşmadım.
pilim tümleşik değil.
yeni alacağım laptobu da şarjda kullanmak istiyorum ne gibi sıkıntılar olur?
hocam bu bilgiye nerden ulaştın, sanırım istediğim cevap sende varÖncelikle sana bir deney(yaşanmış, gerçek yani) bahsedeceğim. Eğer konu soru konusu ise lütfen en iyi cevap seç.
Bir ofiste 3 kişi çalışıyor.
A kişisi şarja takıyor. Dolunca çıkarıyor. Boşalınca () geri takıyor.
B kişisi pili çıkarıyor. Yani demonte edip sürekli fişte kullanıyor. Masaüstü mantığı.
C kişisi pil takılı ve sürekli şarjda kullanıyor.
Pil ömürleri 1 yıl sonunda
C>B>A
ve ayrıca ekleyim en iyi mesaj işaretlemem için soru bölümünü seçmem gerekiyordu :/hocam bu bilgiye nerden ulaştın, sanırım istediğim cevap sende var
Çünkü leptopo zaman neden pil koyuyorlar ki![]()
işlemci ve ekran kartı sıcaklığın kaç derecedir hocam3 Haftadır kullandıgım oyuncu laptobunda öyle bir sorunla karşılaşmadım sadece coil whine dediğimiz cızırtı sesi olabilir her laptopta olmayabilir.
oyunlarda ekran kartına tam bakmıyorum ama işlemci 78 civarinda ekran kartı da 70 75 arası olması lazmişlemci ve ekran kartı sıcaklığın kaç derecedir hocam
Kaynağı unuttumhocam bu bilgiye nerden ulaştın,
kabul edilebilir sıcaklık değerlerine sahip, teşekkürleroyunlarda ekran kartına tam bakmıyorum ama işlemci 78 civarinda ekran kartı da 70 75 arası olması lazm