M mithmaris 80+ Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 15 Reaksiyon skoru 0 9 Ocak 2021 #1 Dizüstü bilgisayarımda normalde devamlı kullandığım bluetooth özelliği kaybolmuş durumda. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Sırf rahat olsun diye bluetooth kulaklık almıştım, bu sorun olunca ne yapacağımı bilemedim.
Dizüstü bilgisayarımda normalde devamlı kullandığım bluetooth özelliği kaybolmuş durumda. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Sırf rahat olsun diye bluetooth kulaklık almıştım, bu sorun olunca ne yapacağımı bilemedim.
Vesemir Dayı 80+ Platinum Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 12,496 En İyi Cevap 20 Reaksiyon skoru 27,594 9 Ocak 2021 #2 Nasıl yani? Windows arama yerine yazdığınızda çıkmıyor mu?
M mithmaris 80+ Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 15 Reaksiyon skoru 0 9 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Vesemir yazmış: Nasıl yani? Windows arama yerine yazdığınızda çıkmıyor mu? Devamı için tıklayın... Sağdaki görev çubuğundaki Bluetooth amblemi kayboldu
Vesemir yazmış: Nasıl yani? Windows arama yerine yazdığınızda çıkmıyor mu? Devamı için tıklayın... Sağdaki görev çubuğundaki Bluetooth amblemi kayboldu