yazdımUygulama ismini biz tahmin ediyoruz herhalde?
Programın Adı İntel(R) C++ Redistributableson İntel(R) 64Uygulama ismini biz tahmin ediyoruz herhalde?
Yanlış Driver falan değildir C++ kodlarını çalıştırmak için bir programdır.Programın Adı İntel(R) C++ Redistributableson İntel(R) 64
ama intel ve sistemim de AMD olduğundan kardırsam sorun olurmuYanlış Driver falan değildir C++ kodlarını çalıştırmak için bir programdır.
Visual C++ yüklü sistemimdeYanlış Driver falan değildir C++ kodlarını çalıştırmak için bir programdır.
tam bilmiyorum ama sanırım Visual C++'nın çalışmasını sağlıyor.ama intel ve sistemim de AMD olduğundan kardırsam sorun olurmu
Post automatically merged:
Visual C++ yüklü sistemimde
hmmmm ama neden AMD sistemde yüklütam bilmiyorum ama sanırım Visual C++'nın çalışmasını sağlıyor.
AMD'nin C++ çalıştırmak için bir programı olmadığı için. O işlemci programı değil, 64-bit mimarisi kullanan her bilgisayar için için geliştirilmiş bir programdır.hmmmm ama neden AMD sistemde yüklü
hmmm programın resmini attım üstte bende şaşırdım vallahiAMD'nin C++ çalıştırmak için bir programı olmadığı için. O işlemci programı değil, 64-bit mimarisi kullanan her biligsyar için için geliştirilmiş bir programdır.
bide bende Visual C++ ın en son sürümü yüklü intele gerek varmıAMD'nin C++ çalıştırmak için bir programı olmadığı için. O işlemci programı değil, 64-bit mimarisi kullanan her bilgisayar için için geliştirilmiş bir programdır.
çalışması için gerek var.hmmm programın resmini attım üstte bende şaşırdım vallahi
Post automatically merged:
bide bende Visual C++ ın en son sürümü yüklü intele gerek varmı
cevabınız için sağolun iyi günlerçalışması için gerek var.