BIOS pilini çıkartıp 5 dakika sonra geri takın!
Post automatically merged:
Veya CMOS pinlerine tornavida ile tek tek dokunun.
İlginç , CPU OC işlemlerinde hiç görmedim böyle bi sorun.Sorunu çözdüm hdmi kablo takınca düzeldi ama 144 hertz e alınca ekranı yine sapıtıyor
Post automatically merged:
Sorunu çözdüm hdmi kablo takınca düzeldi ama 144 hertz e alınca ekranı yine sapıtıyor
Anlamadım bende display port kablosunu takıyorum ekran aynı bu şekilde oluyor hdmi taktığımda düzeliyor ama 120 hertzin üstüne çıkmaya çalışınca yine gidiyor sanırım ekran kartını servise göndereceğimİlginç , CPU OC işlemlerinde hiç görmedim böyle bi sorun.
Voltajı stok haline getirdim tekrar ama ekranda sorun devam ediyorYetersiz Voltajdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Biosa girin ve voltajı biraz yükseltin.Kapanmayasıya kadar deneyin.
o zaman cpu'dan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.Ekran kartın AMD mi ? hangi sürücü kurulu?Voltajı stok haline getirdim tekrar ama ekranda sorun devam ediyor
Ekran kartım rx5700xt en son sürücü kuruluo zaman cpu'dan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.Ekran kartın AMD mi ? hangi sürücü kurulu?
Aslında haklı olabilirsiniz şimdi bf1 de deniyorum bilgisayarı işlemci çok fazla darboğaz yapıyoro zaman cpu'dan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.Ekran kartın AMD mi ? hangi sürücü kurulu?
Recommended WHQL olanı kurun,en stabil çalışan odur.Optional olan kurulu ise tavsiye etmiyorum beta sürümü oluyor.Ekran kartım rx5700xt en son sürücü kurulu