Gangstaimam
80+
- Reaksiyon skoru
- 76
En iyi performansı sesi rahatsız etmeyecek şekilde çalışarak sağlayacak PSU önerilerinize açığım
Max 600Bütçe ?
Eğer stoğa gelmesini beklerim diyorsan High Power performance gd 600w.Max 600
Max 600
Fiyatı biraz yüksekEğer stoğa gelmesini beklerim diyorsan High Power performance gd 600w.
Bunu incehesaptan 570liraya aldım hasarlı kutu geldi hiç açmadım bile pztesi geri göndericemXPG PYLON 650W 80+ Bronze 120mm Fanlı PSU | ITOPYA
XPG PYLON 650W 80+ Bronze 120mm Fanlı PSU En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile PYLON650B-BKCEU ITOPYA'da.www.itopya.com
Bu markalar PSU da iyi mi Corsair FSP Sharkoon Zalman varsa başka var mıEğer stoğa gelmesini beklerim diyorsan High Power performance gd 600w.
Performance gd 600tl bütçede en iyisi diye biliyorum.Bu markalar PSU da iyi mi Corsair FSP Sharkoon Zalman varsa başka var mı
Zalman harici tavsiye etmem bu saydıklarınızdanBu markalar PSU da iyi mi Corsair FSP Sharkoon Zalman varsa başka var mı
800₺ bandında şuanPerformance gd 600tl bütçede en iyisi diye biliyorum.
Zalman başka ne var güzelZalman harici tavsiye etmem bu saydıklarınızdan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
800₺ bandında şuan
Stokta çok bulunmadığı için 800 tl teknobiyotik gibi siteler getirirse fiyatı düşecektir.Zalman harici tavsiye etmem bu saydıklarınızdan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
800₺ bandında şuan
2 hafta önce 600 dü artık 750-800 oldu malesefPerformance gd 600tl bütçede en iyisi diye biliyorum.