- Reaksiyon skoru
- 128
klavyeyi alal 2 bucuk hafta falkan oldu iade etnmeden çözüm yolu arıyorum yardım edinb nolur
outemu switch problemi değil bendede outemu var 1 aydır kullanıyorum hiçbir sorunu yok sadece gamepowerin bir kaç klavyesinde kronik sorun olduğundan dolayı tuş basmama sorunları oluşabiliyor o yüzden o gamepowere zorda kalmadığınız sürece para vermeyin !!!Tipik outemu switch problemi geçmiş olsun. Switchleri temizleyerek geçici olarak sorunu çözebilirsiniz.
kendimde kullandım o klavyeyi.
Çoğu outemu tırt. 1 aydır kullanmanız bozulmayacağı anlamıan gelmiyor.outemu switch problemi değil bendede outemu var 1 aydır kullanıyorum hiçbir sorunu yok sadece gamepowerin bir kaç klavyesinde kronik sorun olduğundan dolayı tuş basmama sorunları oluşabiliyor o yüzden o gamepowere zorda kalmadığınız sürece para vermeyin !!!
Tabii ki her ürünün ayrı ayrı 2 yıl garantisi var.hazır sistemle aldım yindede verebilir miyim
1-bende patlarsa en azından monster gibi bir firma var sağolsunlar herhangi bir sıkıntı çıkmadan parça temini sağlayabilirimÇoğu outemu tırt. 1 aydır kullanmanız bozulmayacağı anlamıan gelmiyor.
muhtemelen sizdede patlıcak o outemular.
kendinizi yankı sesi ve yay sesine hazırlayın.
en geç 6 aya başlar
1- buna sevindim1-bende patlarsa en azından monster gibi bir firma var sağolsunlar herhangi bir sıkıntı çıkmadan parça temini sağlayabilirim
2-ayrıca en ufak yay sesi yok
3-technopat kafasına sahipsin sen az daha ekleyip chery alabilirsiniz kafasındasın
dediğim gibi değişim sağlayabildiğimden dolayı switchi değiştirip yay sesinden kurtulabilirim zaten1- buna sevindim
2-yay sesi çıkmaması hiç çıkmıcak anlamına gelmiyor
3- hayır o kafada değilim. kendimde outemu kadar ucuz LK switch kullanıyorum. önünüze çıkanı ''technopat kafasındasın'' demeyin bence.
Ben rahatım o konuda. yay sesi var biraz hatta.dediğim gibi değişim sağlayabildiğimden dolayı switchi değiştirip yay sesinden kurtulabilirim zaten
outemuyu kötüleyip duruyorsun lk switch kullanıyorsun eminimki lk da yay sesi daha fazladır
kendinizi yankı sesi ve yay sesine hazırlayın.
en geç yarına yay sesi başlar
Gecici çözüm klavyeyi temizle kalıcı çözüm iade et.klavyeyi alal 2 bucuk hafta falkan oldu iade etnmeden çözüm yolu arıyorum yardım edinb nolur
İade edin veya garantiye gönderin.klavyeyi alal 2 bucuk hafta falkan oldu iade etnmeden çözüm yolu arıyorum yardım edinb nolur
Emin değiliz fakat öyle bir sorunu yokHocam Redragon K555 alsam bu sorunu yaşar mıyım?
monsterin ürününe güveniyorum ben yedek switchsizde güvenebiliyorum yay sesi oluşmayacağınaBen rahatım o konuda. yay sesi var biraz hatta.
böyle bir şey olabileceğini tahmin ettiğim için değiştirilebilir switchli bir klavye aldım. extradan 10 tane yedek switchim var. ben yay sesine hazırım!
siz hazır mısınız?
switchleri satın alın şimdiden bence. ha almışken cherry alın
Çalışmayan tuşu söküp az miktarda wd40 sıkın kesin olarak düzelecektir en kolay ve etkili çözüm budur.klavyeyi alal 2 bucuk hafta falkan oldu iade etnmeden çözüm yolu arıyorum yardım edinb nolur
Ben sıkılmam. Hatta Eğlenirim. Günlük zaten 5-6 Switchi çıkarıp geri takıyorum sırf eğlence olsun diyemonsterin ürününe güveniyorum ben yedek switchsizde güvenebiliyorum yay sesi oluşmayacağına
sizin güvenceniz o bahsettiğiniz 10 adet switchsürekli switch değiştirecekseniz kolay gelsin diyeyim ben size malum
yaşar. switchi dandik çünkü.Emin değiliz fakat öyle bir sorunu yok