Ömer YILDIZ
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Abi Btc türkde bitcon - litecoin etheryum ve usdt diye bir şey var çoğunlukla bunlardan kar ediliyor Btctürk de güvenilir
Son düzenleme:
Binance en güvenilir borsalardandır. Bu işe girecek tüm arkadaşlarıma öneriyorum.Ben de o şekilde düşünüyorum ama sağlama almalıyım Rehber tarzı bir şeyler hazırlayacağım gibi
Ben de o şekilde düşünüyorum ama sağlama almalıyım Rehber tarzı bir şeyler hazırlayacağım gibi
forum.donanimarsivi.com
ben de yazılımcı bir abimden binance önerisi aldım, pandemi döneminde 128mn para kazanmışlar toplamda 20 kişi yazılım mühendisi.Ben de o şekilde düşünüyorum ama sağlama almalıyım Rehber tarzı bir şeyler hazırlayacağım gibi
Foruma çok yararlı olur.Ben de o şekilde düşünüyorum ama sağlama almalıyım Rehber tarzı bir şeyler hazırlayacağım gibi
Abi bildiğim kadarıyla binanceEvet arkadaşlar 2018'den beri bu konu hakkında hiç güncel değilim konuya hakim arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum.
Maden: ETH
Ek olarakBen de o şekilde düşünüyorum ama sağlama almalıyım Rehber tarzı bir şeyler hazırlayacağım gibi
Makas çok. Önermem bu siteleri.Ek olarak
Tab trader
BTC Turk de aldigim öneriler arasında
@Abdullah Hacıgülben de yazılımcı bir abimden binance önerisi aldım, pandemi döneminde 128mn para kazanmışlar toplamda 20 kişi yazılım mühendisi.