MSI Dragon Center ve CPU-Z MSI Gaming uygulamaları

Medax

80+
Reaksiyon skoru
77
MSI A320M'a Pro anakart aldım MSI sitesinde destek bölümünden yarar bölümünde Dragon Center ve CPU Z MSI Gaming uygulamaları var bu uygulamalar her anakartta çalışıyor mu veya benim A320M'a Pro anakartımda çalışır mı? Ona göre yüklemek istiyorum bu uygulamaları bilen varsa ne işe yaradığını yazabilirmi şimdiden teşekkürler.
Screenshot_20200619-152116_Chrome.webp

CPU-Z'ye gerek yok, Dragon Center da anakartına takılı RGB şeyler falan yoksa gereksiz. Eğer ekran kartın da MSI ise ve ışıkları var ise buradan kontrol yapabiliyorsun ve oyun modunu açabiliyorsun.

CPU-Z'ye gerek yok, Dragon Center da anakartına takılı RGB şeyler falan yoksa gereksiz. Eğer ekran kartın da MSI ise ve ışıkları var ise buradan kontrol yapabiliyorsun ve oyun modunu açabiliyorsun.
Cpu-z de bildiğimiz cpu-z uygulamasını bilgisayarın değerlerini görüyoruz.
Ekran kartım asrock ama youtubede gördüğüm videolarda bazı özellikleri değiştirebiliyoruz fan hızı vb. Ayarları

Cpu-z de bildiğimiz cpu-z uygulamasını bilgisayarın değerlerini görüyoruz.
Evet, size çok gerekli olmadığını düşündüğüm için gerek yok dedim. Normal CPU-Z'nin MSI temalı hali oradaki.
Ekran kartım asrock ama youtubede gördüğüm videolarda bazı özellikleri değiştirebiliyoruz fan hızı vb. Ayarları
O Dragon Center değil, MSI Afterburner.

Evet, size çok gerekli olmadığını düşündüğüm için gerek yok dedim. Normal CPU-Z'nin MSI temalı hali oradaki.

Dragon center da ışıkları mı değiştirebiliyorum sadece, ama dragon center anakartımla uyumlu dimi. Ben sadece dragon olan anakartlarda işe yarıyor zannediyordum . Bende kullanabilirim yani?

Dragon center da gaming mod varya onun pc ye bir katkısı olmaz mı?

Dragon center da gaming mod varya onun PC ye bir katkısı olmaz mı?
Genellikle o ekran kartında işe yarıyor, mesela bende MSI ekran kartı var Dragon Center'da OC modunu seçince ekran kartıma overclock yapıyor. Sadece anakartınız MSI, çok fazla bir yararı yok, isterseniz yüklü kalsın.

Genellikle o ekran kartında işe yarıyor, mesela bende MSI ekran kartı var Dragon Center'da OC modunu seçince ekran kartıma overclock yapıyor. Sadece anakartınız MSI, çok fazla bir yararı yok, isterseniz yüklü kalsın.
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim her soruma hızır gibi yetişiyorsun 🤣

ben de yükledim de nasıl oc yapıyoruz ?

Geri