warlock tuş basmama vb sorunları var çok şikayetçi gördüm g213 önermem onun yerine bunu öneririm https://www.gittigidiyor.com/bilgis...urkce-q-mekanik-oyuncu-klavyesi_pdp_645187186gamepower warlock lara bakabilirsin indirim kovalarsan logitech g213 prodigy tavsiye ederim
Kafana göre bilmeden önermegamepower warlock lara bakabilirsin indirim kovalarsan logitech g213 prodigy tavsiye ederim
Mousepad marka model alabilir miyim?
Mousepad marka model alabilir miyim?![]()
90x40'a göre çok büyük görünüyor.
ogre rgb ye bi göz atabilirsinarkadaşlar fps oyuncuları için ortalama 300 TL'lik bir klavye önerir misiniz ?
Evet kaliteli mal kokusuz yüzeyine dün akşam 1 bardak çay dokuldü sadece pecete serdim çayı cektim 1 dk saç kurutma ısı tuttum90x40'a göre çok büyük görünüyor.![]()
yıkardım ben herhaldeEvet kaliteli mal kokusuz yüzeyine dün akşam 1 bardak çay dokuldü sadece pecete serdim çayı cektim 1 dk saç kurutma ısı tuttum
tertemiz oldu .d
cayı şekersiz içtiğim için sıcak su dokulmus gibi düşün :ddkflkdfgldkyıkardım ben herhalde
şekerli olunca vıcık vıcık hiç sevmemcayı şekersiz içtiğim için sıcak su dokulmus gibi düşün :ddkflkdfgldk