mastergod1917
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
beyler kasa almak lazım mı donanıma ?
Bütçe çok düşükse alınmaz. Ancak görünüş olarak yakışıklı ve güzel bir hava akışına sahip bir kasa kullanmak gayet güzel olur.beyler kasa almak lazım mı donanıma ?
Çok merak ediyorum kasa fanına elimi soksam nolur diye kesilir mi acabaHayır almak zorunda değilsin. Ancak evde bir hayvan veya küçük çocuk varsa alman daha iyi olur.
Çünkü işlemci soğutucunun ve ekran kartının fanları hayvan ve çocuklar için bir miktar sakıncalıdır.
Öldürmez ancak yüksek hızda dönen bir ekran kartı fanının ne kadar acıtabileceğini çok iyi biliyorum.![]()
Sistem boştayken kesmez, fana parmağını sokarak durdurabilirsin.Çok merak ediyorum kasa fanına elimi soksam nolur diye kesilir mi acaba
Bunu yapan birisi var mı merak ettimSistem boştayken kesmez, fana parmağını sokarak durdurabilirsin.
Ama yük altındayken öyle bir şey yapmanı önermem.![]()
Aynen öyle çok aman aman bir şey almana gerek yok.ucuz bir tane bile olsa alOrtada kalmasın sistem. sonra bişey falan dökülür kafanı vurursun duvarlara.
Fanın dönüş hızına bağlı.Çok merak ediyorum kasa fanına elimi soksam nolur diye kesilir mi acaba
Ben yaptım işte, birazcık yara bandı gerekti ama sorun yok.Bunu yapan birisi var mı merak ettim