Videolar izle normal oyunda dene fazla zor değil benceNasıl iyi öğrenebilirim? Şampiyonun taktikleri nelerdir?
Videoları izlenilerek öğrenilecek şampiyon değil.
Q'sunu çok efektif kullanmalısınız, R'si ise oyunu taşıtabilir de kaybettirebilir de.
LOL oynamak yerine Dota oynayın hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca Map'te efektif olmalısınız, Cinleri mi diyim o küçük veletlerini topladıkça EXP alıyorsunuz yani çok fazla toplamanız lazım ve ADC'niz lane'de tek başına kalmayı bilmesi lazım siz yokken.
Ultisini nasıl kullanıcam ben ya? Çünkü takımım aleyhine kullanıyorum hep.Bard'da mide roam atmak önemli diye biliyorum ultini düzgün kullanmayı öğrenmen gerekiyor çok iyi oynarsan maç bile taşıyabilirsin roamlara dikkat et roamlar önemli
Biraz öngörü lazım, karşı takımı gördüğün an değil de senin takımına saldırdıkları zaman kaçmak için ya da saldırmak için atmalısın, 2-3 tanesini uyutsan yeter.Ultisini nasıl kullanıcam ben ya? Çünkü takımım aleyhine kullanıyorum hep.
Dostum genelde kule atışlarını durdurmak için kullanabilirsin ya da kaçan biri varsa onlara atabilirsin bir arkadaşın ölürse ona kullanabilirsin baron yapıyorlarsa barona atabilrsin vbUltisini nasıl kullanıcam ben ya? Çünkü takımım aleyhine kullanıyorum hep.
support öğrenmek istersen 'lynx çerez' öneririm bard gibi çarlarda oyun bilgisinin çok önemi varUltisini nasıl kullanıcam ben ya? Çünkü takımım aleyhine kullanıyorum hep.
DOTA sevilmese de öğrenilmesi gerekiyor hocam, itemlerin çoğu kırık ama oyuna o kadar güzel yedirmişler ki anlatamam.Dotayı sevmiyorum ya