Bard nerden nasıl öğrenirim ?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,569
Nasıl iyi öğrenebilirim? Şampiyonun taktikleri nelerdir?

Oynaya oynaya öğrenicen artı olarak videolar izle yap birşeyler

Videoları izlenilerek öğrenilecek şampiyon değil.
Q'sunu çok efektif kullanmalısınız, R'si ise oyunu taşıtabilir de kaybettirebilir de.
LOL oynamak yerine Dota oynayın hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca Map'te efektif olmalısınız, Cinleri mi diyim o küçük veletlerini topladıkça EXP alıyorsunuz yani çok fazla toplamanız lazım ve ADC'niz lane'de tek başına kalmayı bilmesi lazım siz yokken.

Bard'da mide roam atmak önemli diye biliyorum ultini düzgün kullanmayı öğrenmen gerekiyor çok iyi oynarsan maç bile taşıyabilirsin roamlara dikkat et roamlar önemli

bard oynıycaksan lane safasını iyi kontrol edebilmen ve harita kontrolünün iyi olması lazım pasifini toplarken takımını ve jungunu öne geçirmeye çalış totem rotasyonunu pasifine göre ayarla sonrasında çara alışarak iyi oynayabilirsin her zaman base attıkdan sonra mide yürü pasif topla midini agresif oynamaya yönlendir

Videoları izlenilerek öğrenilecek şampiyon değil.
Q'sunu çok efektif kullanmalısınız, R'si ise oyunu taşıtabilir de kaybettirebilir de.
LOL oynamak yerine Dota oynayın hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca Map'te efektif olmalısınız, Cinleri mi diyim o küçük veletlerini topladıkça EXP alıyorsunuz yani çok fazla toplamanız lazım ve ADC'niz lane'de tek başına kalmayı bilmesi lazım siz yokken.
Bard'da mide roam atmak önemli diye biliyorum ultini düzgün kullanmayı öğrenmen gerekiyor çok iyi oynarsan maç bile taşıyabilirsin roamlara dikkat et roamlar önemli
Ultisini nasıl kullanıcam ben ya? Çünkü takımım aleyhine kullanıyorum hep.

Biraz öngörü lazım, karşı takımı gördüğün an değil de senin takımına saldırdıkları zaman kaçmak için ya da saldırmak için atmalısın, 2-3 tanesini uyutsan yeter.
Takımın çevresinde toplanıp hızlıca kesersiniz.

Dostum genelde kule atışlarını durdurmak için kullanabilirsin ya da kaçan biri varsa onlara atabilirsin bir arkadaşın ölürse ona kullanabilirsin baron yapıyorlarsa barona atabilrsin vb

Dotayı sevmiyorum ya
DOTA sevilmese de öğrenilmesi gerekiyor hocam, itemlerin çoğu kırık ama oyuna o kadar güzel yedirmişler ki anlatamam.
Sizi zorlayacak tek şey oyuncular, çok toksikler ama TR serveri kadar değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,392
Üyeler
188,097
Son üye
11thezoom11
Geri