Şimşek psuya zararlımı

Reaksiyon skoru
16
Arkadaşlar Antalya da 7.50-8.00 arasi kepezde simsek oldu.Antalyada olan bilir.150-200 metre yakin psum ise fsp 500w +80 sertifika yok acmaya kalksam nolur.

Elektrik kesintisi oldu mu?

Arkadaşlar Antalya da 7.50-8.00 arasi kepezde simsek oldu.Antalyada olan bilir.150-200 metre yakin psum ise fsp 500w +80 sertifika yok acmaya kalksam nolur.
Ankaradada sağlam bir fırtına var şuan bilgisayarı kapalı tutmak lazım aslında ama derslere girmem lazım benimde ne yapacağım bilmiyorum

elektrik kesintisi oldu mu? veya binanızda şu yıldırımı önleyen(topraklayan) çubuk varmı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ankaradada sağlam bir fırtına var şuan bilgisayarı kapalı tutmak lazım aslında ama derslere girmem lazım benimde ne yapacağım bilmiyorum
hangi ilçe?

elektrik kesintisi oldu mu? veya binanızda şu yıldırımı önleyen(topraklayan) çubuk varmı?

hangi ilçe?
Artık çoğu binada topraklama var eski yeni fark etmiyor.

hangi ilçe?
kazandayım ben

Hocam eğer çok yakına yıldırım düşerse sorun olacağını zannetmiyorum burada da bayağı yağmur yağdı aynı anda 6-7 tane yıldırım düştü gece.

Bildiğim kadarıyla yakınlara yıldırım düşerse Ani voltajdan tüm elektrikli aletler kısa devre yapar. Açık olanlar zarar görür yani
Bence kapatabildiklerinizi kapatın.

Geri