SencerSefa
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Arkadaşlar Antalya da 7.50-8.00 arasi kepezde simsek oldu.Antalyada olan bilir.150-200 metre yakin psum ise fsp 500w +80 sertifika yok acmaya kalksam nolur.
Ankaradada sağlam bir fırtına var şuan bilgisayarı kapalı tutmak lazım aslında ama derslere girmem lazım benimde ne yapacağım bilmiyorumArkadaşlar Antalya da 7.50-8.00 arasi kepezde simsek oldu.Antalyada olan bilir.150-200 metre yakin psum ise fsp 500w +80 sertifika yok acmaya kalksam nolur.
elektrik kesintisi oldu mu? veya binanızda şu yıldırımı önleyen(topraklayan) çubuk varmı?Arkadaşlar Antalya da 7.50-8.00 arasi kepezde simsek oldu.Antalyada olan bilir.150-200 metre yakin psum ise fsp 500w +80 sertifika yok acmaya kalksam nolur.
hangi ilçe?Ankaradada sağlam bir fırtına var şuan bilgisayarı kapalı tutmak lazım aslında ama derslere girmem lazım benimde ne yapacağım bilmiyorum
Artık çoğu binada topraklama var eski yeni fark etmiyor.elektrik kesintisi oldu mu? veya binanızda şu yıldırımı önleyen(topraklayan) çubuk varmı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hangi ilçe?
kazandayım benelektrik kesintisi oldu mu? veya binanızda şu yıldırımı önleyen(topraklayan) çubuk varmı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hangi ilçe?
ben eryamandayım bişi yok daha ama karanlık bayakazandayım ben
o zaman bişey olcağını sanmamElektrik kesintisi olmadi
çok da yakın aslında tuhafben eryamandayım bişi yok daha ama karanlık baya