i3 10100F Alacaklar Dikkat!

Intel saçma bir hamleyle H410 ve B460 yongalarına 11. nesil Intel desteği vermeyeceğini duyurdu.
Alıntıyı görüntüle

Yani eğer bu işlemciyle bu anakartları alırsanız 11. nesil işlemci takamayacaksınız haliyle yükseltme şansınız pek olmayacak.

Ben bunun yerine şimdilik 5-10FPS'den vazgeçip yükseltme için 3100+B450 alınması taraftarıyım. RAM OC ile yaklaşır zaten 10100F'e.

Yükseltme yapmayacaksanız 10100F alabilirsiniz.
İntelin akıl yapısını anlayamıyorum ya , ulan tam diyoruz bişeyler yapıyorlar ekonomik oluyor iyi falan , neden yapıyorsun bunu ?
Çok övdük maşallah demedik bundan oldu ya .

Intel saçma bir hamleyle H410 ve B460 yongalarına 11. nesil Intel desteği vermeyeceğini duyurdu.
Alıntıyı görüntüle

Yani eğer bu işlemciyle bu anakartları alırsanız 11. nesil işlemci takamayacaksınız haliyle yükseltme şansınız pek olmayacak.

Ben bunun yerine şimdilik 5-10FPS'den vazgeçip yükseltme için 3100+B450 alınması taraftarıyım. RAM OC ile yaklaşır zaten 10100F'e.

Amd nin gözünü seveyim. İntel cidden kullanıcılara zulüm ediyo. Her modele yeni anakart. Tam tokatçılar.

Forumda Intel-AMD kavgası çıkmıştır.

O sırada Intel ve AMD:

intelamd.PNG

İki şirket birlikte büyüyor, birlikte işlemci piyasasını domine ediyor, birlikte paralarına para ekliyorlar.
Dövüşmen guzum.

Forumda Intel-AMD kavgası çıkmıştır.

O sırada Intel ve AMD:

Alıntıyı görüntüle

İki şirket birlikte büyüyor, birlikte işlemci piyasasını domine ediyor, birlikte paralarına para ekliyorlar.
Dövüşmen guzum.
Olay Intel vs AMD değil
Olay bazı şahısların direkt kişilere saldırması.

Harbiden intel neden böyle yapıyor

Alıntıyı görüntüle

Peki ryzen 5 1600af ve b450mh da durumlar nasıl?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,850
Üyeler
184,989
Son üye
sepher
Geri