COMODO'yu Silemiyorum!

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Reaksiyon skoru
26,220
@Treyarch hocam belki bir fikir verebilirsin. Klavyemin yazılımını falan açmak istediğimde hep izin istiyor izin ver dememe rağmen uygulama açılmıyor ve bu izin istediği her uygulamada oluyor. Artık sıkıldım ve Kaspersky Cloud Free'ye geri döneceğim. Ama ben silmek istediğimde bana şöyle bir hata veriyor :
Ekran görüntüsü 2021-01-13 150458.png

Wise Force Deleter ile de denedim. Hiçbir şekilde silemiyorum, var mıdır yapabileceğim bir şey silmek için ?

En İyi Cevap
@Treyarch hocam belki bir fikir verebilirsin. Klavyemin yazılımını falan açmak istediğimde hep izin istiyor izin ver dememe rağmen uygulama açılmıyor ve bu izin istediği her uygulamada oluyor. Artık sıkıldım ve Kaspersky Cloud Free'ye geri döneceğim. Ama ben silmek istediğimde bana şöyle bir hata veriyor :
Alıntıyı görüntüle
Wise Force Deleter ile de denedim. Hiçbir şekilde silemiyorum, var mıdır yapabileceğim bir şey silmek için ?
Hocam klasöre sağ tıklayın özellikler-güvenlik-system düzenle kısmından izin vermeniz gerekiyor ondan sonra silebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Programı full kapattıktan sonra tekrar deneyebilir misiniz

Programı full kapattıktan sonra tekrar deneyebilir misiniz
Tamam kapalı zaten ve arkada açık demiyor SYSTEM size izin vermeli gibi bir şey söylüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dosyasını silerek program kaldıramazsınız. Program Kaldır'dan kaldırın. Şahsen ben Program Kaldır yerine Revo'yu kullanıyorum.
Revo'dan da şuan denemeye çalışıyorum. Yanıt vermiyor diyor birazdan açabilince silebilirsem söylerim. Teşekkürler.

Uygulamaya girince izin verecektiniz Comodo'ya. Zamanında kullandım güzel bir program fakat çok kazık. Comodo Antivirüsü arka planda tamamen kapatın sonra yeniden silin. Denetim masasından da yapabilirsiniz.

Revo installer indir en iyi şekilde siliyor ve arta kalan dosyalarıda gösteriyor silmek istiyorsan diye gösteriyor

Revo'yu bilmiyorsanız kullanmayın. Silme işlemi esnasında ana kayıt defteri anahtarlarını da gösteriyor. Eğer onlardan birini silerseniz işletim sisteminiz için her şey biter.
Windows Program Kaldır'dan da olmadı ama Revo silebiliyor. Ana kayıt defteri dediğiniz nedir? Ona dikkat edeyim.

Alıntıyı görüntüle
Bilgisayarı güvenli modda çalıştırıp silin. Denetim masasında gözüküyorsa oradan silin. Gözükmüyorsa şimdi yaptığınız gibi silin.

Alıntıyı görüntüle
Hocam klasöre sağ tıklayın özellikler-güvenlik-system düzenle kısmından izin vermeniz gerekiyor ondan sonra silebilirsiniz.

En İyi Cevap
ben bugün şakır şakır sildim.
Uygulamanın kendi içerisinden silmeyi deneyin.
Önce görev çubuğundan kapatın. Sonra Windows ayarlarındaki silme kısmından silin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,644
Üyeler
189,307
Son üye
xlai
Geri