Neler Yeni

COMODO'yu Silemiyorum!

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
@Treyarch hocam belki bir fikir verebilirsin. Klavyemin yazılımını falan açmak istediğimde hep izin istiyor izin ver dememe rağmen uygulama açılmıyor ve bu izin istediği her uygulamada oluyor. Artık sıkıldım ve Kaspersky Cloud Free'ye geri döneceğim. Ama ben silmek istediğimde bana şöyle bir hata veriyor :
Ekran görüntüsü 2021-01-13 150458.png

Wise Force Deleter ile de denedim. Hiçbir şekilde silemiyorum, var mıdır yapabileceğim bir şey silmek için ?

En İyi Cevap
@Treyarch hocam belki bir fikir verebilirsin. Klavyemin yazılımını falan açmak istediğimde hep izin istiyor izin ver dememe rağmen uygulama açılmıyor ve bu izin istediği her uygulamada oluyor. Artık sıkıldım ve Kaspersky Cloud Free'ye geri döneceğim. Ama ben silmek istediğimde bana şöyle bir hata veriyor :
Alıntıyı görüntüle
Wise Force Deleter ile de denedim. Hiçbir şekilde silemiyorum, var mıdır yapabileceğim bir şey silmek için ?
Hocam klasöre sağ tıklayın özellikler-güvenlik-system düzenle kısmından izin vermeniz gerekiyor ondan sonra silebilirsiniz.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Comodo IS veya Comodo AV kurmak yerine Comodo FW kurabilirsiniz. Genellikle diğer güvenlik yazılımlarının FW'si ile çakışmaz.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Orada dediği gibi F8 basım ama o ekran çıkmadı karşıma. Her zamanki gibi Windows açıldı.
Bu videoyu izleyin. UEFI donanım yazılımı ayarları yerine başlangıç ayarlarına tıklayın oradan devam edin. güvenli mod tuşu olacak oradan bakıp girin.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Gerçekten çok gıcık bir program eset indirmiştim ikiside birbirine savaş açtı pcyı kullanamaz hale geldim google bile açamıyordum zar zor sildim de kurtuldum

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Gerçekten çok gıcık bir program eset indirmiştim ikiside birbirine savaş açtı pcyı kullanamaz hale geldim google bile açamıyordum zar zor sildim de kurtuldum

Ne diye 2 tane güvenlik yazılımı indirirsiniz? Ortada bir gıcıklık yok, sizin hatanız. ESET çoğu güvenlik yazılımı ile çakışır.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Hocam klasöre sağ tıklayın özellikler-güvenlik-system düzenle kısmından izin vermeniz gerekiyor ondan sonra silebilirsiniz.
Valla oldu :D
Herkese teşekkür ederim sildim programı.

El-Bâbin_Şubin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Revo'yu bilmiyorsanız kullanmayın. Silme işlemi esnasında ana kayıt defteri anahtarlarını da gösteriyor. Eğer onlardan birini silerseniz işletim sisteminiz için her şey biter.
Bu dediğiniz tüm programlar için geçerli mi ? Sistemde bıraktığı kalıntılar olduğunu düşünüp hepsini sil yapıyorum genelde.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Bu dediğiniz tüm programlar için geçerli mi ? Sistemde bıraktığı kalıntılar olduğunu düşünüp hepsini sil yapıyorum genelde.

Şu ana kadar bir sorun yaşamadı iseniz bir problem yok. Lakin ben yine de tümünün seçeneğini kaldır diyip, o yazılım ile alakalı şeyleri seçip sil diyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,841
Üyeler
163,563
Son üye
rigbusta
Top Bottom