yasin özdemir
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Sıfır mı aldınız anakartınız nedir?baba bunu aldım ya önermez misin iptal edebilirim siparişi hala
yok 0almadım aspire x1900 chipset g41 ankartım 13 senelik pc biraz daha işlevsel kullanmak istediğim için işlemci değiştirmek istedim yanlış mı yaptım acabaSıfır mı aldınız anakartınız nedir?
9650 daha güçlü lakin 9550'de üzmez.
Hayır üzmez sizi ama dediğim gibi daha iyileri var.yok 0almadım aspire x1900 chipset g41 ankartım 13 senelik pc biraz daha işlevsel kullanmak istediğim için işlemci değiştirmek istedim yanlış mı yaptım acaba
bütçem bu kadardı anakartım ile uyumludur değil mi hiç bu işlerden anlamıyorum 2 gündür araştırıyorum işlemci bulmak için bi kaç forumda bazen bios güncellemesi falan ister diye bir kaç şey daha okudum gerekir miHayır üzmez sizi ama dediğim gibi daha iyileri var.
Gerekli diye biliyorum ama emin değilim.bütçem bu kadardı anakartım ile uyumludur değil mi hiç bu işlerden anlamıyorum 2 gündür araştırıyorum işlemci bulmak için bi kaç forumda bazen bios güncellemesi falan ister diye bir kaç şey daha okudum gerekir mi
güncelleme nasıl atılıyor onun hakkında bir bilgin var mıGerekli diye biliyorum ama emin değilim.
güncelleme nasıl atılıyor onun hakkında bir bilgin var mı
hay allah razı olsun senden bro çok teşekkür ederim cansın <3Umarım yardımcı olur.
200 TL'ye aldım zaten, acer aspire x1900 anakartımGayet güzel bir işlemci, ancak fiyatı da önemli. Çok pahalıya aldıysan iyi diyemeyiz.
Bu işlemci benim gözümde en fazla 200 TL eder. Daha fazla verilmemeli.
Anakartın büyük ihtimalle herhangi bir BIOS güncellemesi olmadan direkt çalıştıracaktır.
Ancak emin olmak için tam modelini söyleyebilirsin, sitesinden gerekip gerekmediğini teyit edebilirim.