- En İyi Cevap
- 7
- Reaksiyon skoru
- 12,000
Önerim x5460 dirIntel Core 2 Quad Işlemci Q9550 iyi bir işlemcimi gt710 ekran kartım var
Anakartın nedir?
Önerim x5460 dirIntel Core 2 Quad Işlemci Q9550 iyi bir işlemcimi gt710 ekran kartım var
acer aspire x1900 modelindeki PC'i kullanıyormuş, muhtemelen BİOS mod dosyası yokturÖnerim x5460 dir
Anakartın nedir?
şöyle atsam daha mantıklı olur belki benden ne istediğinizi tam anlamamış olabilirim gerçekten 0 bilgim var çünküGayet güzel bir işlemci, ancak fiyatı da önemli. Çok pahalıya aldıysan iyi diyemeyiz.
Bu işlemci benim gözümde en fazla 200 TL eder. Daha fazla verilmemeli.
Anakartın büyük ihtimalle herhangi bir BIOS güncellemesi olmadan direkt çalıştıracaktır.
Ancak emin olmak için tam modelini söyleyebilirsin, sitesinden gerekip gerekmediğini teyit edebilirim.
arkadaşlar gerçekten anlamıyorum bios mod dosyası falan ben q9550 işlemciyi aldımacer aspire x1900 modelindeki PC'i kullanıyormuş, muhtemelen BİOS mod dosyası yoktur
Sorun değil, muhtemelen sorunsuz çalıştıracaktır o işlemciyişöyle atsam daha mantıklı olur belki benden ne istediğinizi tam anlamamış olabilirim gerçekten 0 bilgim var çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
arkadaşlar gerçekten anlamıyorum bios mod dosyası falan ben q9550 işlemciyi aldım
Anakart modeline ulaşamadım, dolayısıyla sitesine girip bir bilgi de edinemiyorum.şöyle atsam daha mantıklı olur belki benden ne istediğinizi tam anlamamış olabilirim gerçekten 0 bilgim var çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
arkadaşlar gerçekten anlamıyorum bios mod dosyası falan ben q9550 işlemciyi aldım
sistem bilgisinden bakınca bios güncelleme tarihi 2010 diye gözüküyor sitesinden araştırdım son güncelleme zamanı 2012 diye gözüküyor illa ki atmak zorunda mıyım bu güncellemeyiAnakart modeline ulaşamadım, dolayısıyla sitesine girip bir bilgi de edinemiyorum.
OEM sistemlerde oldukça fazla karşılaşılan bir sorun, sistem özelliklerinde anakart modeli yazmıyor.
Dolayısıyla kesin bir şey söyleyemeyeceğim ancak anakart yüksek ihtimalle sorun çıkartmayacaktır.
BIOS güncelleme gerekse bile güncellersin, aşırı zor bir işlem değil.
Hayır illaki atmak zorunda değilsin.sistem bilgisinden bakınca bios güncelleme tarihi 2010 diye gözüküyor sitesinden araştırdım son güncelleme zamanı 2012 diye gözüküyor illa ki atmak zorunda mıyım bu güncellemeyi
atmamın bana herhangi bir faydası olur muHayır illaki atmak zorunda değilsin.
Önceki sürümlerde sorun varsa onu düzeltmiş olur. Duruma göre anakartın desteklediği işlemci sayısını arttırabilir.atmamın bana herhangi bir faydası olur mu