Core 2 Quad Q9550 iyi bir işlemci mi?

Gayet güzel bir işlemci, ancak fiyatı da önemli. Çok pahalıya aldıysan iyi diyemeyiz.
Bu işlemci benim gözümde en fazla 200 TL eder. Daha fazla verilmemeli.
Anakartın büyük ihtimalle herhangi bir BIOS güncellemesi olmadan direkt çalıştıracaktır.
Ancak emin olmak için tam modelini söyleyebilirsin, sitesinden gerekip gerekmediğini teyit edebilirim.
şöyle atsam daha mantıklı olur belki benden ne istediğinizi tam anlamamış olabilirim gerçekten 0 bilgim var çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

acer aspire x1900 modelindeki PC'i kullanıyormuş, muhtemelen BİOS mod dosyası yoktur
arkadaşlar gerçekten anlamıyorum bios mod dosyası falan ben q9550 işlemciyi aldım

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    58.4 KB · Hit: 56
şöyle atsam daha mantıklı olur belki benden ne istediğinizi tam anlamamış olabilirim gerçekten 0 bilgim var çünkü

arkadaşlar gerçekten anlamıyorum bios mod dosyası falan ben q9550 işlemciyi aldım
Sorun değil, muhtemelen sorunsuz çalıştıracaktır o işlemciyi

Anakart modeline ulaşamadım, dolayısıyla sitesine girip bir bilgi de edinemiyorum.
OEM sistemlerde oldukça fazla karşılaşılan bir sorun, sistem özelliklerinde anakart modeli yazmıyor.
Dolayısıyla kesin bir şey söyleyemeyeceğim ancak anakart yüksek ihtimalle sorun çıkartmayacaktır.
BIOS güncelleme gerekse bile güncellersin, aşırı zor bir işlem değil.

Anakart modeline ulaşamadım, dolayısıyla sitesine girip bir bilgi de edinemiyorum.
OEM sistemlerde oldukça fazla karşılaşılan bir sorun, sistem özelliklerinde anakart modeli yazmıyor.
Dolayısıyla kesin bir şey söyleyemeyeceğim ancak anakart yüksek ihtimalle sorun çıkartmayacaktır.
BIOS güncelleme gerekse bile güncellersin, aşırı zor bir işlem değil.
sistem bilgisinden bakınca bios güncelleme tarihi 2010 diye gözüküyor sitesinden araştırdım son güncelleme zamanı 2012 diye gözüküyor illa ki atmak zorunda mıyım bu güncellemeyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,456
Üyeler
183,838
Son üye
onur35-
Geri