Bilgisayar için masa önerisi

gokhan.url

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
312
Merhabalar yeni bir bilgisayar alacağım fakat masam yok ne önerebilirsiniz?
Kasa masanın üstünde olacak mouse pad için alan gerek (low sensitivity) klavye, ve 24 inç monitör olacak biraz da boş olan gerek yardımcı olursanız sevinirim ikea falan baktım bulamadım

ikeada düz bi masa vardı beğenirsen

Merhabalar yeni bir bilgisayar alacağım fakat masam yok ne önerebilirsiniz?
Kasa masanın üstünde olacak mouse pad için alan gerek (low sensitivity) klavye, ve 24 inç monitör olacak biraz da boş olan gerek yardımcı olursanız sevinirim ikea falan baktım bulamadım
bütçen ne kadar dostum ?

araştırdım salıncak masaymış :(
Aynısını 6 7 aydır kullanıyorum fp olarak çok çok memnunum. 200 TL ye almıştım. 120x60 modelini, gamepower warcry ve 27" monitörle tam oluyor masanın üstüne. Rahatça işlerimi halediyorum. Masaüstünü yeni topladım alanıma en uygun olcu 120x60 idi biraz daha rahatlatmak adına 150 ligi alınabilir size kalmış. Dedigim gibi memnunum, olculer bana göre yeterli.

bütçen ne kadar dostum ?
300-500
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynısını 6 7 aydır kullanıyorum fp olarak çok çok memnunum. 200 TL ye almıştım. 120x60 modelini, gamepower warcry ve 27" monitörle tam oluyor masanın üstüne. Rahatça işlerimi halediyorum. Masaüstünü yeni topladım alanıma en uygun olcu 120x60 idi biraz daha rahatlatmak adına 150 ligi alınabilir size kalmış. Dedigim gibi memnunum, olculer bana göre yeterli.
bacakları çok ince geldi
benim monitorüm 24 inç kasa atx ileride 21.5 veya 19.5 monitor daha alabilirim sence 150 lik yeter mi

300-500
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bacakları çok ince geldi
benim monitorüm 24 inç kasa atx ileride 21.5 veya 19.5 monitor daha alabilirim sence 150 lik yeter mi
Fazlasıyla yeter. Benim 27 inc ve atx olmasina rağmen 120lik tam oluyor. Sende 30 cm bir büyüklük ve 15 cm fazla derinlik olacak + olarak

Zamanında ikeadan bir üst tabla 4 tane de beyaz metal ayak alıp monte etmiştim hala onu kullanıyorum. Hatta biraz yüksek geldiği için ayakları metal testeresiyle biraz kesip kısaltmıştım. Genelde ayakların altında ayar plastikleri oluyor o yüzden sallantı problemi yaşamadım.

Geri