Tarayıcı Önerisi

gambler

80+
Reaksiyon skoru
13
Arkadaşlar bugünlerde Microsoft Edge'yi çok duyuyorum Opera,Chrome gibi tarayıcıları geride bırakıyor diye ne kadar doğrudur? Kullanan var mı önerir misiniz?

Ben öyle bisey duymadim ama operanin iyi oldugunu duydum

Opera GX öneririm eğer oyuncuysan ve oyunlar ile ilgileniyorsan. Eğer değilsen bu sefer düz Opera öneririm.

Ben öyle bisey duymadim ama operanin iyi oldugunu duydum
Opera şu an kullandığım tarayıcı zaten. Ama Edge gerek RAM gerek işlemciyi az kullanıyormuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Opera GX öneririm eğer oyuncuysan ve oyunlar ile ilgileniyorsan. Eğer değilsen bu sefer düz Opera öneririm.
Ne gibi farkları var hocam düz Opera'dan

Opera şu an kullandığım tarayıcı zaten. Ama Edge gerek RAM gerek işlemciyi az kullanıyormuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne gibi farkları var hocam düz Opera'dan
Ne kadar ram veya işlemci kullanacağını kısıtlayabiliyorsun bir de daha güzel tasarımı var bence. En sevdiğim özelliklerinden biri ise yazarken ses çıkıyor her kelimede kapatabiliyorsun da bence güzel

opera gx hem daha fonksiyonel hem de pcyi yormuyor

Opera GX arayüzü ile gözü yormuyor. CPU ve RAM kullanımını kısıtlayabiliyorsunuz. Laptoplar için pil tasarrufu modu var. Kendi içerisinde reklam engelleyici ve VPN var. RAM'i çok yemiyor. RAM'in 16 GB ise Chrome kullan öyle ahım şahım bir RAM kullanım farkı yok.

Arkadaşlar bugünlerde Microsoft Edge'yi çok duyuyorum Opera,Chrome gibi tarayıcıları geride bırakıyor diye ne kadar doğrudur? Kullanan var mı önerir misiniz?
Microsoft Edge formattan sonra Opera indirmek için iyi bir tarayıcı (: Opera kullanıyorum çok memnunum.

Arkadaşlar çoğu kişinin tavsiyesi üzerine Opera GX i indirdim. Sizce Opera GX de RAM ve CPU yu sınırlandırma yapmalı mıyım? Yapmalıysam ne kadar miktarda olmalı?

Geri