Opera gx yerine geçebileceğim tarayıcı önerisi

gallax420

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
464
opera gx uzun bir süre kullanıyordum ama gerek bir kaç bugdan ötürü gerek insanların opera gx itinayla kullanmayın takip ediliyorsunuz demesinden ötürü değiştirmek istiyorum ama hangi tarayıcıya geçeceğimi bilmiyorum brave veya microsofttun kendi tarayıcısını kullanın diyen var ne kullanıcam önerir misiniz?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
opera gx uzun bir süre kullanıyordum ama gerek bir kaç bugdan ötürü gerek insanların opera gx itinayla kullanmayın takip ediliyorsunuz demesinden ötürü değiştirmek istiyorum ama hangi tarayıcıya geçeceğimi bilmiyorum brave veya microsofttun kendi tarayıcısını kullanın diyen var ne kullanıcam önerir misiniz?
Opera kasma donmaya başladığından beri 4 yıldır Microsoft edge kullanıyorum mis gibi

chrome uzun surelerdir kullaniyorum artik ic iceyiz bundan biktiysan zen browser bakabilirsin.

firefox

şu an sanırım en iyisi firefox bende çok memnunum, chrome uzantıları vs de kullanılıyor hem

Şuan en iyisi Brave. Hem çok hızlı, hem dilediğiniz uzantıları kullanabilirsiniz, hem reklam engelleyecisi var.

Geri