Öneri Hangi Anakart Hangisi Destekler.

EmrCPR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
786
Arkadaşlar merhaba. Geçen gün ben bi PC toplamıştım. Şimdi aynı şekil de kuzene de topluyoruz ama onun bütçe benim kadar yok.

Şimdi asıl sorum şu.
AMD ryzen 5 3600x işlemci
Gigabyte rtx 2070 Super windforce ekran kartı var biz bu sisteme
Asus Prime B450M-K AMD B450 Soket AM4 DDR4 4400(OC)MHz mATX Gaming(Oyuncu) Anakart ı
taksak herhangibi bir problem olur mu yada
Asus B450M Dragon BULK AMD B450 Soket AM4 DDR4 ATX Gaming(Oyuncu) Anakart bunu taksak olur mu bi sıkıntı çıkarır mı bize

Önerim B450 TOMAHAWK MAX'dır. O sisteme en iyisi Tomahawk Max gider.

İkisini de takabilirsin, ama b450m s2h öneririm. Mosfet olduğu için işlemcin oc'ye biraz daha açık olur.

ML240L önermem.
Bu daha iyi.

-----
Attığım sıvı soğutmayı alınca 917TL Kalıyor anakarta.
Bütçeyi biraz daha arttırarak X570 lere kafa tutan bir anakart alabilirsiniz.

ML240L önermem.
Bu daha iyi.

-----
Attığım sıvı soğutmayı alınca 917TL Kalıyor anakarta.
Bütçeyi biraz daha arttırarak X570 lere kafa tutan bir anakart alabilirsiniz.

Teşekkür ederim. Sağolun. Bakalım şimdi sipariş vereceğim. Ve son olarak kasa kalıyor power subly içerisin de de bi kasa önerebilir misiniz f/p olursa çok iyi olur.

Bütçe nedir Kasa+PSU için?
Bu arada rica ederim.
Teşekkür ederim. Sağolun. Bakalım şimdi sipariş vereceğim. Ve son olarak kasa kalıyor power subly içerisin de de bi kasa önerebilir misiniz f/p olursa çok iyi olur.

Arkadaşlar merhaba. Geçen gün ben bi PC toplamıştım. Şimdi aynı şekil de kuzene de topluyoruz ama onun bütçe benim kadar yok.

Şimdi asıl sorum şu.
AMD ryzen 5 3600x işlemci
Gigabyte rtx 2070 Super windforce ekran kartı var biz bu sisteme
Asus Prime B450M-K AMD B450 Soket AM4 DDR4 4400(OC)MHz mATX Gaming(Oyuncu) Anakart ı
taksak herhangibi bir problem olur mu yada
Asus B450M Dragon BULK AMD B450 Soket AM4 DDR4 ATX Gaming(Oyuncu) Anakart bunu taksak olur mu bi sıkıntı çıkarır mı bize
İkiini rahatça kaldıır hiç bir sorun olmax am ao işlemciye sıvı soğutma almanı tavsiyee ederim bende de var ama stok soğutuvcusu hiç yeterli değil . Ve 240mm soğutucu alamayacaksanız hava soğutma daha performanslı oalcaktır.

Bütçeyi arttırmanız şart. O Sistem için o bütçeye yok maalesef Psu+kasa
Valla hocam 500 750 arası çok az daha çıkabiliriz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1) Doğru düzgün yazarmısın?
2) Ben yazdım cevap üstten okuyabilirsin.
3) Sıvı soğutma önerdim, üstten okuyabilirsin.
İkiini rahatça kaldıır hiç bir sorun olmax am ao işlemciye sıvı soğutma almanı tavsiyee ederim bende de var ama stok soğutuvcusu hiç yeterli değil . Ve 240mm soğutucu alamayacaksanız hava soğutma daha performanslı oalcaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,708
Üyeler
192,774
Son üye
Xiaon
Geri