Cs go Fps ye bakamıyorum

Reaksiyon skoru
8
Merhabalar Cs go oynarken fps ye bakmak istiyorum ancak konsolar gerekli kodu yazıyorum açılmıyo doğru yazdığıma eminim kod da bis sıkıntı yok sorun Desparados adlı youtube kanalının cs go fps arttırma videosunu izledikten sonra oldu oyunun ana ekranda sol altta fps gözüküyo maça girdiğimde gidiyo kodu maç tayken yazdım fakat gene de olmuyo çözümü bilen varsa yazrdım etsin

Kod olarak ne yazıyorsun?
Ayrıca konsol kısmını açabiliyor musun

shift+tab yap ayarlar var altda orada oyun içi diye bir şey olucak ona bak fpsnin nerede gösterileceği yazxıyor

Aslında Steam ayarlar kısmından oyun içi sekmesinden oyun içi fps ac deseniz steam hangi oyuna girerseniz girin sol üst fps sayacını gorebilirsiniz.

Aslında Steam ayarlar kısmından oyun içi sekmesinden oyun içi fps ac deseniz steam hangi oyuna girerseniz girin sol üst fps sayacını gorebilirsiniz.
Tamam hemen deniyip geliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kod olarak ne yazıyorsun?
Ayrıca konsol kısmını açabiliyor musun
Reis konsolu dediğim gibi açıyorum ve yazdığım kod +graph 1 ve net_graph 1 ve ya direk net_graph

ayarlardan konsolu açın sonra konsole +graph yazın açılacaktır

ayarlardan konsolu açın sonra konsole +graph yazın açılacaktır
hocam bak onu bende biliyorum sanırım yazıyı tam okumamışsınız yazdım hepsini yok genede olmuyor sorun 1 hafta önce başladı fps arttırma videosundakileri yaptım sonra konsola +graph yazınca giç bişey olmuyo

hocam bak onu bende biliyorum sanırım yazıyı tam okumamışsınız yazdım hepsini yok genede olmuyor sorun 1 hafta önce başladı fps arttırma videosundakileri yaptım sonra konsola +graph yazınca giç bişey olmuyo
msı afterburner yükle onla bakabilirsin fps e veya steamda ayarlarda fps göster butonu var ona tik yap her steam oyununda fps gösterir.

Geri