MSI olan sıvı soğutmanın da RGB'leri Aura Sync tarafından kontrol edilebiliyorsa aynı senkronizasyonu sağlarsınız. Performans farkları hakkında bilgim yok sadece bunun hakkında bilgilendirmek istedim.Arasında msı alırsam ışıklandırma olarak sistemi bozabilirmi güç farkları neler bana söylerseniz sevinirim
Game power warcrySisteminiz nedir?
Galiba mystic Light knk biliyorum aura sync olmadığınıda çok çirkin gözükürmü onu merak ettimMSI olan sıvı soğutmanın da RGB'leri Aura Sync tarafından kontrol edilebiliyorsa aynı senkronizasyonu sağlarsınız. Performans farkları hakkında bilgim yok sadece bunun hakkında bilgilendirmek istedim.
Anakartın ROG'muş Mystic Light ne alaka?Game power warcry
Asus rog strix 3080
Z490 e gaming
İ710700k
Trident g skill 3600mhz cl16 16gb
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Galiba mystic Light knk biliyorum aura sync olmadığınıda çok çirkin gözükürmü onu merak ettim
Yok kanka msı ın sıvı soğutmasından bahsediyorum msı mystic Light kullanıyor Asus aura sync o anlamda demiştimAnakartın ROG'muş Mystic Light ne alaka?
Aura Sync kontrolü vardır bence o aletin.
Teşekkür ederim"You can synchronise the lighting using MSI’s Mystic Light RGB software, or rely on compatible motherboards and third-party software like Aura Sync." Burada kullanabilirsin diyor fakat MSI 'ın kendi sitesinden bakmanı öneririm.
Tamam da o öyle değil işte, MSI olunca Mystic Light hariç olmaz diye bir şey yok ki senin anakartın ROG. ROG Aura Sync kullandığı için senin bakman gereken tek şey "CoreLiquid de Aura Sync ile kontrol edilebiliyor mu?"Yok kanka msı ın sıvı soğutmasından bahsediyorum msı mystic Light kullanıyor Asus aura sync o anlamda demiştim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim
Teşekkür ederimTamam da o öyle değil işte, MSI olunca Mystic Light hariç olmaz diye bir şey yok ki senin anakartın ROG. ROG Aura Sync kullandığı için senin bakman gereken tek şey "CoreLiquid de Aura Sync ile kontrol edilebiliyor mu?"
MSI'ın sitesine bi göz attım ama yazılım kontrolleri hakkında bir yer çarpmadı gözüme. Ama farklı sitelerde de kontrol sağlanıyor diye okudum.
amd soket kanka buBütçe varsa bunu tercih edin:
LGA 1200 1150 1151 1155 1156 1366 2011 2066, AM4amd soket kanka bu