arctis 7 wireless bu parayı hak ediyor mu?

Bu kulaklık Normal Fiyatı 799₺ Bakmayın 1500 1700e satıldığını malum Türkiye şartları ve Korona.
Ürüne gelicek olursak 1 sene kullandım Hikayeli oyunlarda 7.1 kullandım gayet güzel.
MM tarzı oyunlarda store kullandım 799₺ 24saat pil ömrü sunan 2.4ghz kayıpsız ses vermesi.
Oyun içersinde iken evin her tarafına gidebilmen kablo derdi olmaması kumas pedler terletmemesi en güzel yanı hafif bir kulaklık saçda çöküntü yapmaması alınabilcek en iyi kulaktık dı.
Şuan için fiyat biraz pahalı ama ben gene hertürlü veririm o benım cok severek kullandıgım ürün kendileri.

Etmiyor bence ya.

memnun musun peki rahat mı? fps oyunlarında nasıl
Ben memnunum fps oyunlarında driver ayarlarını yaptıktan sonra güzel bir ses kalitesi yakalıyorsun 7.1 performansı da hikayeli oyunlarda, müzik dinlerken, film izlerken tatmin ediyor indirim kovalayıp 1500'e bulursan kaçırma derim.

Ben memnunum fps oyunlarında driver ayarlarını yaptıktan sonra güzel bir ses kalitesi yakalıyorsun 7.1 performansı da hikayeli oyunlarda, müzik dinlerken, film izlerken tatmin ediyor indirim kovalayıp 1500'e bulursan kaçırma derim.
driver derken kendi sitesinde olan driverı mı diyorsun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,487
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri