MESUT ÖZİL GELDİiiii HAYIRLI OLSUN

O yüzden mi Arsenalden alacağı 8M Euro ve çok daha fazla maaşdan vazgeçip TR ye geldi hahahahhaha.
Bir olay olmuştu ondan Türkiye ligine geldi diye biliyorum hem Türkiye ligi çöp en iyi Türk takımı şampiyonlar ligine gidiyor elemelerde direk eleniyor. Tavsiyem premier ispanya ligi gibi ligleri takip etmenizdir :)

Avrupa haklı mı? sen nasıl türksün ya?
Adam tek başına avrupada uygur türklerini savunuyor kaplanharun diye biri çıkıp avrupa haklı diyor.
Peki.
Ya bırak Allah aşkına.
Uygur türklerini savundu diye kimse onu dışlamaz.
Merih çağlar o kadar asker selamı verdi ne oldu?
Griezman bu yüzden huawei ile olan reklamını sonlandırdı.
Ne oldu?
Biraz torpil için azcık ali koç abisine biraz da rte ye kaydı el altından para alıp fb ye geldi.
Olay bu kadar

Ya bırak Allah aşkına.
Uygur türklerini savundu diye kimse onu dışlamaz.
Merih çağlar o kadar asker selamı verdi ne oldu?
Griezman bu yüzden huawei ile olan reklamını sonlandırdı.
Ne oldu?
Biraz torpil için azcık ali koç abisine biraz da rte ye kaydı el altından para alıp fb ye geldi.
Olay bu kadar
Tamam dostum, sahada zaten en iyi cevabı kendisi verecektir, bakalım o günler gelince ne diyeceksiniz bu adama. :D

Tımam

Tamam dostum, sahada zaten en iyi cevabı kendisi verecektir, bakalım o günler gelince ne diyeceksiniz bu adama. :D
İnşallah güzel oynar.
Daha sonra falcao gibi çıkarsa dalga geçmek istemiyorum.
Ama şunu bilin.
Adam fedakarlık falan yapmadı.
Fb vereceğini vermiştir adama.

2015-2016 sezonunu hatırladım... :D

Mesut Özil Cenk Tosun ve İlkay Gündoğan RTE ile fotoğraf çekildi sonra Almanya maçları kaybedince suçu Mesuta attılar.Mesutta biz kazanınca size göre Alman ama kaybedince Göçmen oluyorum dedi.Almanya Milli Takımını bıraktı.

Geri