GAMETECH PSU Nasıldır

Merhaba memnuniyetle test için ürün gönderebiliriz mağdur olan müşterimiz var ise mutlaka bizimle iletişime geçebilir. Bu testleri bizim değil bağımsız bir donanımarşivi yetkilisinden talep ederseniz destek vermeye hazırız

Merhaba memnuniyetle test için ürün gönderebiliriz mağdur olan müşterimiz var ise mutlaka bizimle iletişime geçebilir. Bu testleri bizim değil bağımsız bir donanımarşivi yetkilisinden talep ederseniz destek vermeye hazırız
Siz markanızın ismine “Game” kelimesini koyarak hata etmişsiniz bunu da eklemek lazım

Ürünün kalitesini bilmiyorum ama bu kelime önyargının sebebi

400 liraya 700W olması biraz şüpheli aslında haklı olabilir ama iç yapı görmek lazım
Bu iç yapı örneğin 700watt 80 plus olan ürünümüze ait 450v kapasitör kullanılmış taiwan marka üründür.

Ekler

• 7312b013-0398-42e3-a1fc-08af1807f8a8.jpg
    7312b013-0398-42e3-a1fc-08af1807f8a8.jpg
    129.3 KB · Hit: 62
hiçbir garantisi olmayan merdiven altı türemiş etiket yapıştır geç markalardan bir tanesi kendisi
Merdiven altı bir fabrika ile çalışmıyoruz size üretim videosunu gönderebiliriz. Çalıştığımız fabrika bu anlamda Çinde ilk 5 te olup özellikle avrupa da bir çok ülkeye satış yapmaktadır. bunu size ilerleyen sürede paylaşımlarla anlatmaya çalışacağız

@$ilent kullanıyordu bir ara ama PSU'yu attı diye biliyorum sözde üstünde olan sertifika sahteymiş. :d aslında tam marka değil de o üstünde yazan gold sertifika başka markanın o PSU'suna ait olabilir gamemax falan neyse mesela bu model DC-DC düzenleyici kullanmıyor sanırım 700W ama 636W veriyor.
İçi biraz gözüküyor. EMI filtresinden anlayan bakabilir. :d

Merdiven altı bir fabrika ile çalışmıyoruz size üretim videosunu gönderebiliriz. Çalıştığımız fabrika bu anlamda Çinde ilk 5 te olup özellikle avrupa da bir çok ülkeye satış yapmaktadır. bunu size ilerleyen sürede paylaşımlarla anlatmaya çalışacağız
peki hocam arkadaşın atmış olduğu 500w modeli +12v kaç watt güç verebiliyor ve birde hangi kapasitörleri kullanıyorsunuz kaç koruma devresi var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,987
Üyeler
198,876
Son üye
rapaic

Geri