cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
400 liraya 700W olması biraz şüpheli aslında haklı olabilir ama iç yapı görmek lazımNeden?
400 liraya 700W olması biraz şüpheli aslında haklı olabilir ama iç yapı görmek lazımNeden?
hiçbir garantisi olmayan merdiven altı türemiş etiket yapıştır geç markalardan bir tanesi kendisiNeden?
İçyapı, sentetik test olmadan C4 demek mantıksız. "Fiyatına bakılırsa pek kaliteli görünmüyor." der geçersin.400 liraya 700W olması biraz şüpheli aslında haklı olabilir ama iç yapı görmek lazım
Siz markanızın ismine “Game” kelimesini koyarak hata etmişsiniz bunu da eklemek lazımMerhaba memnuniyetle test için ürün gönderebiliriz mağdur olan müşterimiz var ise mutlaka bizimle iletişime geçebilir. Bu testleri bizim değil bağımsız bir donanımarşivi yetkilisinden talep ederseniz destek vermeye hazırız
Rampage de etiket yapıştır geç ama ETX750 ve Forza serisi gibi Sama Forza'ya marka basılmış kaliteli PSU'ları var.hiçbir garantisi olmayan merdiven altı türemiş etiket yapıştır geç markalardan bir tanesi kendisi
Bu iç yapı örneğin 700watt 80 plus olan ürünümüze ait 450v kapasitör kullanılmış taiwan marka üründür.400 liraya 700W olması biraz şüpheli aslında haklı olabilir ama iç yapı görmek lazım
Bomb has plantedArkadaşlar sistemde sadece psu kaldı ve 500 w psu alacağım game tech markasını gördüm nasıldır fiyatına göre iyi midir? ? Yorumları falan okuyunca hep olumlu ayrıca bütçe psu için biraz düştü bu yüzden bunu seçtim .
PSU
TEŞEKKÜRLER
tercih edebilir hocam ama bir sıkıntı olduğu zaman sorumlusu biz değiliz onu söyleyimRampage de etiket yapıştır geç ama ETX750 ve Forza serisi gibi Sama Forza'ya marka basılmış kaliteli PSU'ları var.
Tercih etmesin çünkü yeterli bilgi yok.tercih edebilir hocam ama bir sıkıntı olduğu zaman sorumlusu biz değiliz onu söyleyim
biz önerimizi yaptık
Merdiven altı bir fabrika ile çalışmıyoruz size üretim videosunu gönderebiliriz. Çalıştığımız fabrika bu anlamda Çinde ilk 5 te olup özellikle avrupa da bir çok ülkeye satış yapmaktadır. bunu size ilerleyen sürede paylaşımlarla anlatmaya çalışacağızhiçbir garantisi olmayan merdiven altı türemiş etiket yapıştır geç markalardan bir tanesi kendisi
peki hocam arkadaşın atmış olduğu 500w modeli +12v kaç watt güç verebiliyor ve birde hangi kapasitörleri kullanıyorsunuz kaç koruma devresi varMerdiven altı bir fabrika ile çalışmıyoruz size üretim videosunu gönderebiliriz. Çalıştığımız fabrika bu anlamda Çinde ilk 5 te olup özellikle avrupa da bir çok ülkeye satış yapmaktadır. bunu size ilerleyen sürede paylaşımlarla anlatmaya çalışacağız