HUAWEİ P40 LİTE alınır mı?

Donanımarşivi12

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
286
merakımdan soruyorum huawei p40 lite alınır mı?.Gogle servisleri yok ama mesela gmail youtube kullanamıyacakmıyız ?

3. parti programlarla yükleye biliyorsun hwp youtube kanalı veya shiftdelete yotube kanallarına bak orada anlatıyor nasıl yüklenildiği

3 bin tl bandında telefonlar arası en iyi işlemciye sahip ve 40w hızlı şarj özelliği var. fotoğrafta iyi duruyor ama video çekmede kötü duruyor bence.

Son düzenleme:
Bence Lite alınmaz.

Lite serisi telefon alma. Alanlar kamera açısından bir hüsrana uğruyor. görüntü sabitleyici falan baya kötü.

Son düzenleme:
neden ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

p40 lite yerine realme 7 alınır mı?
yani alınmaz diye bişe yok fiyatına göre değişir ama ben olsam o tür telefonlar almam batarya ekran vs güzel oluyor ama kameraları biraz kötü oluyor fotoğraf değil de daha çok video alanında. pek kamera takılmazsam real me 7 kağıt üzerinde p40 lite den tabii ki daha iyi. batarya ve kamerası daha iyi 2k diye hatırlıyorum realme 7 yi yanlıs hatırlamıyorsam

Kanka şimdiye kadar iki tane Lite cihaz kullandım. 1 yıl sonra Lite cihazlara üvey muamelesi yapıyorlar. Yani güncellemeleri kesiyorlar. Lite alınmaz bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,425
Üyeler
188,594
Son üye
aslany
Geri