Paylaşılan sorunun kolaylığını belirtmek amacıyla öyle yazdım dalga geçmek vs. İçin değil yanlış anlaşılmasın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
C şıkkı olması gerek sanırım. Çünkü hız= yer değiştirme×zaman ve yer değiştirme vektörel bir büyüklük yani yönü var bu da - ya da + değer alacağını gösterir. Yer değiştirme büyüklükleri mutlak değer içinde yazıldığı için aynı olması gerek, alınan yol da pozitif değer alacağı için ve konumları da birbirinin tam zıttı olduğu için ilk 2 madde doğru fakat hız formülünden dolayı bir yerde -x, bir yerde +x yol alınmış yani birbirine eşit değil. Süre aynı olduğu için birbirine eşit olamaz. Cevap 1 ve 2 yani CArkadaşlar görüntü biraz kötü ama yardımcı olursanız çok sevinirim.
eodev.com a gönderebilirdin burası bigisayar forumu olsa bile böyle şeyler için kullanılmamalı
1. Burası forum istediğini sorabilir.e ödev değil yalnız burası
He tamam özür dilerimPaylaşılan sorunun kolaylığını belirtmek amacıyla öyle yazdım dalga geçmek vs. İçin değil yanlış anlaşılmasın
Eğitim seçeneği, konu dışı? Bu forum sistem toplamak için kurulmadı.eodev.com a gönderebilirdin burası bigisayar forumu olsa bile böyle şeyler için kullanılmamalı
Sanırım soru çözümlenmiş
Eğer isterseniz yarın sabah özelden detaylı anlatımla açıklayabilirimAdamsın hocam çok saol
Olur Hocam peki sizce E mi C mi ?Sanırım soru çözümlenmiş
Hepsi doğru çünkü yer değiştirmeleri eşit diyor.
Cevap anahtarı ne demiş bilmiyorum ama bence E
Eğer isterseniz yarın sabah özelden detaylı anlatımla açıklayabilirim