Aynen bakıyorum bende m365 guzel gorunuyorXiaomi nin vardı herkeste onu görüyorum bu aralar. İyi galiba.
Hayır, bende normal.hocam konudan tamamen bağımsız ancak bende böyle oldu sizde de böyle bir şey var mı? mesaj yazma dışında hiç bir işlem yapamıyorumAlıntıyı görüntüle
@Mehmet Yılmaz neden böyle oldu son 2 saattir böylehocam konudan tamamen bağımsız ancak bende böyle oldu sizde de böyle bir şey var mı? mesaj yazma dışında hiç bir işlem yapamıyorumAlıntıyı görüntüle
teşekkür ederim çözüldü.Yazma yerindeki sag ustteki uc noktaya bas, [ ] simgesine tıkla.
Senden mesaj gelince bende konu ile ilgili bir bilgi vericen diye sevindim admin ...Yazma yerindeki sag ustteki uc noktaya bas, [ ] simgesine tıkla.
kusura bakmak konunu baltalamış oldum özür dilerimSenden mesaj gelince bende konu ile ilgili bir bilgi vericen diye sevindim admin ...
Neyse canın saolsun
Hic sorun değil dostum .kusura bakmak konunu baltalamış oldum özür dilerim![]()
evet bu tarz şeylerden anlayan az kişi var. bu forum genel olarak pc ve bileşenleri üzerine kurulduğu için diğer konulara pek ilgi olmuyor.Hic sorun değil dostum .
Zaten yazan yok bilgisi olup da
Üstad herkeste genelde xiaomi görüyorum burada anlayan pek yoktur benim tavsiyem xiaomi bak ama youtube da inceleme videolarına falan onlarda da iyi gözüküyordu bir de Ahmet emrenin kullanıcı deneyimi videosu vardı galiba ona bakSelamlar
Soru yukarıda
Bütçem 3.5 k günlük kullanıcam
Neden önerdiğinizi yazarsanız sevinirim
M365 mi gks 48 mi yoksa volta mi bilgisi olanlar aydınlatırsa mutlu olurum
Saygılar
Iyi forumlar