pandemi döneminde gitmeni önermem udemy gibi sitelerde güzelce anlatan insanlar var uygun fiyata onlara bakabilirsinMerhaba Arkadaşlar İngilizce öğrenmek istiyorum bu yüzden kursa gidip gitmemek arasında kararsızım sizin önerileriniz nelerdir kursa gitmelimiyim?
Ankara da önerebileceğiniz kurslar varmı
tamamdır teşekkür ederimpandemi döneminde gitmeni önermem udemy gibi sitelerde güzelce anlatan insanlar var uygun fiyata onlara bakabilirsin
tamamdır teşekkür ederim.Udemy'de Serhat Hoca'dan Özel ders formatında sıfırdan zirveye ingilizce eğitim setini satın alabilirsin. ben 33tl'ye almıştım şimdi kaç bilmiyorum ve ingilizcemi oradan geliştirdim. Serhat Hoca gerçekten iyi anlatıyor ve derslerde ödevler de veriyor. Hocaya soru sorarsan mutlaka sirunu yanıtlıyor tavsiye ederim.
soy ismi nedirUdemy'de Serhat Hoca'dan Özel ders formatında sıfırdan zirveye ingilizce eğitim setini satın alabilirsin. ben 33tl'ye almıştım şimdi kaç bilmiyorum ve ingilizcemi oradan geliştirdim. Serhat Hoca gerçekten iyi anlatıyor ve derslerde ödevler de veriyor. Hocaya soru sorarsan mutlaka sirunu yanıtlıyor tavsiye ederim.
Serhat Hoca diye geçiyor ismi. https://www.udemy.com/share/101WpgAEIdc1ZSTHkB/soy ismi nedir