Sistemdeki "leş" gibi parçaları söyleyin sizin engin bilginizden faydalanalım, buyurun.Hayatımda sizin kadar toxic insanlar görmedim baba parası oldugunu nerden biliyorsun belki çalışarak aldım
Sistemdeki "leş" gibi parçaları söyleyin sizin engin bilginizden faydalanalım, buyurun.Hayatımda sizin kadar toxic insanlar görmedim baba parası oldugunu nerden biliyorsun belki çalışarak aldım
hayatımızda bizim kadar toxic insan görmemişmiş o zaman sen topla hayalimde var diyorsun bide forumada sorim diyorsun topla o zamanHayatımda sizin kadar toxic insanlar görmedim baba parası oldugunu nerden biliyorsun belki çalışarak aldım
EjDer KAnI bULasmIS mSi EN IYISIDIR NETOlm Intel çok kötü ya AMD çok iyi MSI Asya'dan başka PC bileşenleri yapan yok ya 1650 1650superden daha iyidir moruq heheh (!)
Msi nin en iyi olduğunumu savundum?EjDer KAnI bULasmIS mSi EN IYISIDIR NET
Leş gibi parçaları söyleyin bilgilenelim üstadım.Msi nin en iyi olduğunumu savundum?
Hayir, fakat bunun gibi markalari ima ettiginizi anlamak icin dahi olmaya gerek yok.Msi nin en iyi olduğunumu savundum?
Ulan hadi söyle aklındaki sistemiMsi nin en iyi olduğunumu savundum?
İma ettiğim 1 marka anlatırmısınHayir, fakat bunun gibi markalari ima ettiginizi anlamak icin dahi olmaya gerek yok.
Yüce kutsal bilgisayar efendisi hangisi "leş gibi" söyleyin de bilgi şelalenizden bir yudum alma şerefine erişebileyim.Usta ne dion aw leş gibi markalar bunlar
Sen leş gibi markaları söyler misin?İma ettiğim 1 marka anlatırmısın