OğuzKağan08
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 9,800
Aw olum povırcalır die marka ismimi olur patriot neymil ayol aw leş gibi marqalar bunlar biostar die isim mi olur sjsjs
Asus veya Msi dediniz kaliteli parca olarak, Inno3D ve Palit gibi markalara kalitesiz dediniz.İma ettiğim 1 marka anlatırmısın
La olm EMESAY daha ii sen ne diyon ya eheuehehuheuheheAw olum povırcalır die marka ismimi olur patriot neymil ayol aw leş gibi marqalar bunlar biostar die isim mi olur sjsjs
edit: aw yazarken yemin ederim yanlıilıkla w yerine q ya basmışım yöneticiler banlamayın anam babam ölsün yanlışlıkla yaptımAw olum povırcalır die marka ismimi olur patriot neymil ayol aw leş gibi marqalar bunlar biostar die isim mi olur sjsjs
O 2 markayıda seviyorum hele palit şu konuda palite laf ettiğim bir konuşma yeri varmı?Asus veya Msi dediniz kaliteli parca olarak, Inno3D ve Palit gibi markalara kalitesiz dediniz.
Leş gibi markalar hangileri? Korktuğunuzdan cevap bile veremiyorsunuz. Yazık...O 2 markayıda seviyorum hele palit şu konuda palite laf ettiğim bir konuşma yeri varmı?
Power Color'a da kalitesiz marka demistiniz pardon.O 2 markayıda seviyorum hele palit şu konuda palite laf ettiğim bir konuşma yeri varmı?
BiostarLeş gibi markalar hangileri? Korktuğunuzdan cevap bile veremiyorsunuz. Yazık...
Biostar?Biostar
Power color çok iyi olmasa bile orta derecedir biostar markası benim gözümde yokPower Color'a da kalitesiz marka demistiniz pardon.
Olm hadi cevap versene aloo aklındaki sistemi söylesenePower color çok iyi olmasa bile orta derecedir biostar markası benim gözümde yok
Leş gibi markalar dediniz yani çoğul eki kullandınız, diğerleri?Biostar
PatriotLeş gibi markalar dediniz yani çoğul eki kullandınız, diğerleri?