Aliexpress Ürün Önerisinde Bulunur musunuz?

Kuponun olmamasının sebebi sanırım ürün fiyatının kupon fiyatının altında olması.
Yok ordan ürünü seç gönderim yerini çin seç en uygun zaten 90 lira oluyor ben wifilisini aldım. Eğer diğer üründen bahsediyorsan onda da geçmişti fiyat 78 i ama ödeme onaylanmadı sebebini bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok beğendim. :D
Kargo takipli mi bilginiz var mı?
Dün söyledim bugün kargo bilgisi geldi ama yola çıkınca takip edilceğini sanmıyorum ücretsiz kargo sonuçta. Aliexpress kargosu takip edilmiyor diye biliyorum.

Ürünün fiyatı mı dğişti bakıyorum 30 tl istiyor

Dün söyledim bugün kargo bilgisi geldi ama yola çıkınca takip edilceğini sanmıyorum ücretsiz kargo sonuçta. Aliexpress kargosu takip edilmiyor diye biliyorum.
Led şeritin uzunluğu nasıl ayarlanıyor mesela 5 m'lik aldım 50 cm uzun geldi ne yapmam lazım?

Kumandasından 16 milyon renk ayarlanabiliyor mu yoksa kumandaki renkler mi sadece?

Adamlar translate'e atıp bakmayacağina göre Ingilizce :D
Otomatik çeviri yapıyor sistem. .D

Led şeritin uzunluğu nasıl ayarlanıyor mesela 5 m'lik aldım 50 cm uzun geldi ne yapmam lazım?

Kumandasından 16 milyon renk ayarlanabiliyor mu yoksa kumandaki renkler mi sadece?
Kademe kademe kesme noktaları var üstünde belli zaten makas işaretleri var.

Ürünün fiyatı mı dğişti bakıyorum 30 TL istiyor
Valla bende bakıyorum da olmuyor kupon değişik sistem :D

Ya beyler ben şimdi nasıl almalıyım indirimli gelmesi için

Sizce hangisi?

1611143403934.png

Otomatik çeviri yapıyor sistem. .D
Kesiyosun hocam ucundan bir şey olmuyor kalan kısmı kullanmak istersen ayrı bir adaptörle bağlaman gerekiyor kestiğin kısmı kullanmak için. Ama ucundan kesebiliyorsun yani sıkıntı yok.

Kumanda olayı hakkında bilginiz var mı?
Kumanda olayı şöyle. Bildiğim kadarıyla açıklıyorum. Bu kumanda da renklere tıklayınca oluyor veya modlar var onlar ayarlanıyor ve renk değişim modu filan var kendisi belli zaman içinde rgb olduğu için renk değiştiriyor kısaca ayarlama olayı ordan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,945
Üyeler
187,592
Son üye
cagrigunaydin
Geri