Aliexpress Ürün Önerisinde Bulunur musunuz?

Kumanda olayı şöyle. Bildiğim kadarıyla açıklıyorum. Bu kumanda da renklere tıklayınca oluyor veya modlar var onlar ayarlanıyor ve renk değişim modu filan var kendisi belli zaman içinde rgb olduğu için renk değiştiriyor kısaca ayarlama olayı ordan.
Kumandayı çözdüm.
Sanırım neredeyse 16 milyon renkte ayarlanabiliyor.

Apartman bilgisini de falan sola yazsam sıkıntı olmaz herhalde?

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden?
Ya ben onu 10 metre diye aldımda 2835 tek çipli model 5050 olan 3 çipli model. Onda da şöyle bi fark oluyor. Hiç beğenmedim.
Soldaki 2835 kodlu olan sağdaki 5050 ve ikisinde de kumandadan pembe renk basıldı.

Ya ben onu 10 metre diye aldımda 2835 tek çipli model 5050 olan 3 çipli model. Onda da şöyle bi fark oluyor. Hiç beğenmedim.
Soldaki 2835 kodlu olan sağdaki 5050 ve ikisinde de kumandadan pembe renk basıldı.
Alacağım 5050 miş. teşekkür ederim.

Yok ordan ürünü seç gönderim yerini çin seç en uygun zaten 90 lira oluyor ben wifilisini aldım. Eğer diğer üründen bahsediyorsan onda da geçmişti fiyat 78 i ama ödeme onaylanmadı sebebini bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dün söyledim bugün kargo bilgisi geldi ama yola çıkınca takip edilceğini sanmıyorum ücretsiz kargo sonuçta. Aliexpress kargosu takip edilmiyor diye biliyorum.
Bestope satıcısından aldınız sanırım. Ben de ordan aldım fakat 3 gündür kargoya verilmedi. Sizin hızlı verilmiş.

Kumandayı çözdüm.
Sanırım neredeyse 16 milyon renkte ayarlanabiliyor.
16 milyon renge sen ayarlayamazsın hocam o renk değişimi sırasında gözünün göremediği renkleri bile led olduğu için değişiyor o yüzden 16 milyon demiştir mesela maviyle turuncuyu karıştırıyor bir renk çıkarıyor geçişlerde akla gelebilecek her renk anlamında 16 milyon denmiştir .

Geri