- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,993
Yanlış bilmiyorsam var.peki pro vdh b550 de RGB veya ARGB portu var mı
Yanlış bilmiyorsam var.peki pro vdh b550 de RGB veya ARGB portu var mı
2 Tane ARGB girişi var.peki pro vdh b550 de RGB veya ARGB portu var mı
RGB ve ARGB var diye biliyorum.peki pro vdh b550 de RGB veya ARGB portu var mı
Kaliteli bir anakart olduğunu düşünmüyorum.Neden peki ?
Stok halde yeteceğini düşünüyorum çok güç tüketen bir işlemci değil 65W 6c/12th.
VRM'leri yeterli ama.RGB ve ARGB var diye biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaliteli bir anakart olduğunu düşünmüyorum.
Dediğinizi anlayamadım.VRM'leri yeterli ama.
Anakart seçerken senin düşünceni soracaklarını sanmıyorum.
Kaliteli anakart olduğunu düşünmüyorum dedin ama VRM'leri yeterli neden almasın diyorum ben de.Dediğinizi anlayamadım.
Benim düşüncemi neden sormasınlar?
VRM'leri yeterli olabilir ama kötü bir anakart diyorum ben de, fiyatını haketmiyor. 800 liraya B450M-Pro4 alınıp BIOS güncellemesi ile kullanılabilir ve daha sağlıklı olur.Kaliteli anakart olduğunu düşünmüyorum dedin ama VRM'leri yeterli neden almasın diyorum ben de.
Reaksiyon sayın ve mesaj sayın umrumda mı sence ? İstersen 3 mesajın olsun istersen 30k olsun umrumda değil.VRM'leri yeterli olabilir ama kötü bir anakart diyorum ben de, fiyatını haketmiyor. 800 liraya B450M-Pro4 alınıp BIOS güncellemesi ile kullanılabilir ve daha sağlıklı olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca fikrimi neden almasınlar onu hala anlamadım, gözünüzde ne kadar büyütüyorsunuz mesaj ve reaksiyon sayılarını.
O zaman neden böyle bir ithamda bulundun?Reaksiyon sayın ve mesaj sayın umrumda mı sence ? İstersen 3 mesajın olsun istersen 30k olsun umrumda değil.
Anakart seçerken senin düşünceni soracaklarını sanmıyorum.