Benq vs wiewsonic

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,694

Hangisini önerirsiniz kullanan varsa yazabilirmi?

İkisi arası Viewsonic ama bunlar TN panel bu fiyata IPS alabilirsin

• Beğen
Reaksiyonlar: Chan

Knk viewsonic daha iyi Monitör olarak ama benq zowie de baya iyi ikisi de üzmez seni benim oyum viewsonic

• Beğen

wiewsonic dhaa iyi

• Beğen
Tn pa
İkisi arası Viewsonic ama bunlar TN panel bu fiyata IPS alabilirsin
Nedir bu tn panel düşmanlığı anlamıyorum oyun oynayan birisiyim diyorum tn panel benim için daha iyi diyorum çoğu kişi bana ips al tn çöp diyor ??? Nedeni nedir bunun ??

Tn pa

Nedir bu tn panel düşmanlığı anlamıyorum oyun oynayan birisiyim diyorum tn panel benim için daha iyi diyorum çoğu kişi bana ips al tn çöp diyor ??? Nedeni nedir bunun ??
Dostum aynı fiyata daha iyi kalite almak istemiyorsan alma tercih senin Oyun konusunda artık IPS dahi çok 144 hz rahatlıkla bulunuyor

Dostum aynı fiyata daha iyi kalite almak istemiyorsan alma tercih senin Oyun konusunda artık IPS dahi çok 144 hz rahatlıkla bulunuyor
Olay 144 hz değil zaten ms ips paneller 4 ms den başlıyor ve brn turnuvalara katılıyorum milleti daha önce görüp once öldürmek benim icin önemli ve buyuzden ips benim icin çöp

Olay 144 hz değil zaten ms ips paneller 4 ms den başlıyor ve brn turnuvalara katılıyorum milleti daha önce görüp once öldürmek benim icin önemli ve buyuzden ips benim icin çöp
4 mü onlarca model 1 var ama kendin bilirsin

Mprt den bahsetmiyorum gtg den bahsediyorum monitör hakkinda az bilginiz olsunda yazın
Seninle konuşmuş muyduk? Daha almadın sanırım şuan kullandığın monitör kaç ms?

Seninle konuşmuş muyduk? Daha almadın sanırım şuan kullandığın monitör kaç ms?
Cok eski bir monitör bilgim yok ama monitör konusunda baya bilgi sahibiyim seninle hic konuşmadım

Cok eski bir monitör bilgim yok ama monitör konusunda baya bilgi sahibiyim seninle hic konuşmadım
Ben size 144 Hz IPS bir monitör almanızı öneririm. Gözünüz de keyfiniz de yerinde olsun. Ben de sizin gibi bu düşünce de kalmıştım. Technopat olsun Reddit olsun çeşitli Türk ve Yabancı forumlarda gezdim genel olarak bu bilgilere ulaştım. Bütün bu özellikleri düşünüp 144 Hz IPS almayı tercih ettim. Araştırmalarım sonucu ASUS VP249QGR monitörünü buldum, en F/P ve işini karşılayan bir monitör. Satın aldım neredeyse 2 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok. G-Sync'de destekliyor. DP kablosu ile G-Sync 144 Hz güzel bir deneyim alıyorum. ELMB özelliği ile neredeyse Motion Blur kayboluyor. 1 ms kalitesini hissediyorsunuz. Bu fiyata çıkmışken TN ya da VA almanızı önermem.

Geri